Potrošila je oko milion kako bi izgledala kao Kim Kardashian

0
Radiosarajevo.ba
Potrošila je oko milion kako bi izgledala kao Kim Kardashian
Foto: Instagram / Chaly D.N.

Chaly D.N., koja živi u Londonu potrošila je oko milion funti kako bi izgledala kao Kim Kardashian.

Ona voli trošiti i na dizajnersku odjeću i dodatke, a mladoliki izgled održava botoksom i filerima te priznaje da ju je njen plastični hirurg zamolio da uspori.

U intervjuu za Truly otkrila je kako je shvatila da izgleda poput Kim Kardashian čim je vidjela njezine fotografije.

"Počela sam je pratiti i pomislila sam kako izgleda kao ja", rekla je. "Zapravo imamo sličan stil i sve što vidim na njoj i ja želim nositi."

Više od 4.000 funti Chaly je tako potrošila na haljinu koju je Kim nosila, dok je za kaput dala oko 7.000 funti. No čini se kako su njena najveća opsesija torbice, na koje je, kaže, potrošila pravo malo bogatstvo.

"Moram ih uvijek mijenjati da budem u korak s Kardashiankama", rekla je te dodala kako je influencerica pa mora pratiti trendove.

"Svake sezone moram mijenjati odjeću pa sam potrošila bogatstvo. Prijatelji i obitelj govore mi da usporim. Potrošila sam toliko na odjeću i izgled da su uvijek zabrinuti". kazala je. 

No Instagram zvijezda s više od 730 hiljada fanova kaže kako se ulaganje isplatilo.

"Ljudi mi stalno govore da izgledam poput Kim. Svaki put kad me vide na ulici, na zabavi ili bilo gdje. Uvijek me zaustavljaju za fotografije, zaista volim pažnju", rekla je. 

Kaže kako joj usporedbe s Kim nikad neće dosaditi.

"Ona je najljepša žena na svijetu. Ona je poslovna žena i toliko je pametna. Ona je ikona", govori Chaly. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije