Hollywoodski zavodnik koji je očarao svijet preko noći: ‘Novi omiljeni dečko interneta‘

1
Radiosarajevo.ba
Hollywoodski zavodnik koji je očarao svijet preko noći: ‘Novi omiljeni dečko interneta‘
Foto: X / Jeremy Allen White

Bili smo zaljubljeni u Chada Michaela Murrayja, Justina Biebera, Zaca Efrona, Harryja Stylesa, Channinga Tatuma, Pedra Pascala..., a sada ugodu oku stvara i Jeremy Allen White.

Iako je obožavateljima širom svijeta poznat po ulozi u seriji Shameless, prava histerija za njim nastala je nakon što je emitirana serija The Bear, koja je sa svoje dvije sezone već zasjela među sami vrh najboljih serija, a nedavno je pokorila i dodjelu Zlatnih globusa - osvojila je nagrade za najbolju TV seriju, glumca i glumicu. Serija je slavila i na Emmyjima.

Sa svojim istetoviranim bicepsima, razbarušenom kosom i tugaljivim plavim očima, Carmen ‘Carmy‘ Berzatto, glavni lik iz spomenute serije, ne mora se ni pretjerano truditi oko svog kulinarskog umijeća kako bi gledatelji(ca)ma pokazao da kuhari mogu biti itekako privlačni...

Nesvakidašnja situacija: U Neumu ulovljen morski pas modrulj

Nesvakidašnja situacija: U Neumu ulovljen morski pas modrulj

Budući da odustaje od blistave karijere hvaljenog kuhara u New Yorku kako bi preuzeo restoran svog pokojnog brata u Chicagu koji je na rubu propasti, Carmy nema baš vremena za romantiku. Ali gledateljice itekako imaju vremena za romantične maštarije u kojima je upravo on glavni lik.

"Razumijem ljude koji su zaljubljeni u Carmyja. Mislim da sam se i ja malo zaljubio u njega", našalio se nedavno Jeremy Allen White, glumac koji ga je i utjelovio.

To bi neki nazvali lažnom skromnošću, s obzirom na to da 32-godišnji White jako dobro zna da njegova ogromna vojska obožavateljica ne vidi razliku između njega i lika kojeg tumači, a tome svjedoče i vrištanje i urlici koji su ga dočekali kad se popeo na pozornicu u Los Angelesu kako bi preuzeo nagradu za najboljeg glumca u humorističnoj seriji.

No, njihovi su uzvici postali malčice tiši kad su čuli da nagradu posvećuje svojim dvjema kćerkicama, a gorak okus u ustima ostavilo mu je to što problematični glumac sada mora ići na alkotest svaki put kad ih želi posjetiti.

"Novi omiljeni dečko interneta", kako mu tepaju, privukao je pažnju javnosti i ranije ovog mjeseca kada je osvanuo u reklamnoj kampanji za Calvin Klein, u kojoj pozira u boksericama, piše Daily mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije