Haos u Kraljevskoj porodici: Kate Middleton se družila sa ljubavnicom svog muža princa Williama

0
Radiosarajevo.ba
Haos u Kraljevskoj porodici: Kate Middleton se družila sa ljubavnicom svog muža princa Williama
Foto: Društvene mreže / Kate Middleton

Kate Middleton se družila s markizom Rose Hanbury, s kojom je William navodno prevario dok je bila trudna.

Životi i drame članova britanske kraljevske porodice oduvijek su zaokupljali javnost.

Trenutno su u centru pozornosti najviše odbjegli princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, no pod lupom se često nađe i brak prijestolonasljednika, princa Williama i njegove supruge, Kate Middleton.

Ambasada SAD o snimku koji je objavio Konaković: 'Novinari moraju obavljati posao bez prijetnji'

Ambasada SAD o snimku koji je objavio Konaković: 'Novinari moraju obavljati posao bez prijetnji'

Iako oni uvijek izgledaju kao idealan par, svojevremeno se dosta pričalo o tome da je čak i "bezgrešni" William sagriješio i svoju suprugu prevario s markizom od Cholmondeleyja, Sarah Rose Hanbury.

Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. kada je Kate Middleton bila trudna treći put, a kad je priča jednom izašla u javnost više je niko nije zaboravio.

Isplivao snimak kako Kate Middleton jednom riječju princu Williamu "utjeruje strah u kosti"

Isplivao snimak kako Kate Middleton jednom riječju princu Williamu "utjeruje strah u kosti"

Kad se prije krunidbe kralja Charlesa III u medijima pojavila vijest da je kralj inzistirao da Rose prisustvuje krunidbi, a tad se pisalo i da je Kate postavila uslov da ne želi s njom imati nikakav kontakt ako bude tamo.

Sad je britanskim medijima odjeknula vijest da je Kate Middleton s prijateljima bila na Houngthon Festivalu i prisustvovala rave partyju, a The Mirror navodi da je u njenoj grupi prijatelja bila i Rose.

Njih dvije se poznaju dugi niz godina, a Rosein suprug David, markiz od Cholmondeleyja, ranije je imao veliku ulogu na dvoru.

Kad su se princ William i Kate vjenčali 2011. pokojna kraljica im je poklonila vikendicu Anmer Hall i Norfolku koja se nalazi vro blizu Houghton Halla, imanja na kojem žive David, Rose i njihovo troje djece.

Navodno je par bio dio veće grupe prijatelja koju William i Kate imaju u Norfolku gdje provode puno vremena. Kate i Rose također povezuje dobrotvorni rad budući da su obje pokroviteljice dječje bolnice.

Roger Federer prekršio kraljevski protokol zbog Kate Middleton

Roger Federer prekršio kraljevski protokol zbog Kate Middleton

Kad su 2019. u javnost dospjele glasine o navodnom Williamovom preljubu, oba su para navodno bila zgrožena. Pisalo se i da se Kate udaljila od nje.

"Ove uvredljive glasine o razlazu su jednostavno netačne. William i David su se čuli preko vikenda i nisu znali bi li se tome smijali ili se žalili", rekao je tad izvor blizak porodici za Daily Mail.

"Obje supruge su povrijeđene pričom da postoji neka svađa ili čak i hladnoća među njima. Imaju planove za buduća druženja koja uključuju i dobrotvorni rad", dodao je.

Još jedna njima bliska osoba istaknula je da ih takve glasine uznemiravaju.

"Postalo je jako uznemirujuće i svi oni su zabrinuti jedni za druge, nikad prije nisu morali poricati nešto za što nema nikakvog dokaza i ni mrvicu istine. To je jednostavno ludo", ispričala je, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije