Isplivao snimak kako Kate Middleton jednom riječju princu Williamu "utjeruje strah u kosti"

1
Radiosarajevo.ba
Isplivao snimak kako Kate Middleton jednom riječju princu Williamu "utjeruje strah u kosti"
Foto: EPA-EFA / Princ William sa suprugom Kate Middleton

Kate Middleton je već godinama unazad jedan od najistaknutijih članova britanske kraljevske porodice, a kako stvari stoje - uskoro bi mogla da postane i najpopularniji, ako to već nije. Ona i princ William, zajedno sa svoje troje djece, osvojili su simpatije javnosti koja ih redovno idealizuje i teško da išta može da naruši njihov imidž.

Uprkos tome što su veoma popularni, s vremena na vreme procure različite spekulacije, a ona koja se najglasnije čuje u posljednje vrijeme jeste da je Kate, princeza od Walesa, "strah i trepet" u Bakingemskoj palati.

Nedavno je u novoj knjizi "Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor" objavljeno da je lijepa Britanka navodno daleko čvršća i čeličnija nego što to javnost misli.

Bivši predsjednik nogometnog saveza Španije poljubio nogometašicu bez dozvole, pa završio na sudu

Bivši predsjednik nogometnog saveza Španije poljubio nogometašicu bez dozvole, pa završio na sudu

"Ne dobija onoliko zasluga koliko bi trebalo, jer je toliko suptilna u svom stavu. Ona igra igru na duge staze. Uvijek je imala cilj i mantru: 'Ovo je moj život i moj historijski put i ja ću jednog dana biti kraljica'", rekao je izvor čiji su navodi objavljeni u knjizi.

Također se sve glasnije ističe da je Kate ta koja se najviše pita u braku, a iako je uvijek krasi osmijeh, dobro raspoloženje i urođena elegancija, ona i te kako umije da pokaže čvrstu ruku kada to zatreba. Fanovi su našli i dokaze za ova nagađanja, uhvativši nekoliko trenutaka u kome ona ledenim tonom, premda bez ikakve drame, opominje svog supruga Williama, prenose srbijanski mediji.

@katemiddleton.fp

She just has to tell him "William" 🫡😂 #william #prince #princewilliam #princewilliamandkate #princeofwales #dukeofcambridge #princewilliamedit #katemiddleton #princess #catherine #princessofwales #duchessofcambridge #princesscatherine #royalfamily #monarchy

♬ sonido original - Princess Catherine

Kompilacija trenutaka u kome je princ bespogovorno sluša i bez okolišanja se odaziva na njeno jednostavno "Williame" postala je viralna na društvenim mrežama. Kate malim, ali djelotvornim porukama dokazuje da i te kako ima kontrolu nad budućim kraljem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije