Hana Huljić o muzici, gastro užicima i neočekivanom talentu svoje bebe: 'Valjda je to tako u životu'

0
Radiosarajevo.ba
Hana Huljić o muzici, gastro užicima i neočekivanom talentu svoje bebe: 'Valjda je to tako u životu'
Instagram / Petar Grašo i Hana Huljić

Kantautorica Hana Huljić Grašo je nedavno gostovala u emisiji Kod nas doma gdje je otkrila zanimljivosti o svojoj novoj pjesmi Moon i drugim aspektima svog života.

Hana je priznala svoju strast prema hrani, ističući da uživa u gastro užicima, a najviše cijeni kuhanje svog supruga Petra Graše.

"Ja volim pretjerivati s hranom bez obzira na blagdane, stvarno volim jesti i gurman sam, u obitelji smo gurmani, ali u drugu ruku sretnik sam što volim zelenilo, volim puno hodati. Jedem često, ali pomalo pa ne moram ići na dijete", rekla je i dodala:

Ne možete skinuti boju sa prstiju: Evo nekoliko savjeta kako oprati ruke poslije farbanja jaja

Ne možete skinuti boju sa prstiju: Evo nekoliko savjeta kako oprati ruke poslije farbanja jaja

"Svi pomalo pripremaju blagdanski stol osim mene, ja stavim tanjire. Petar je prvi toliko dobar kuhar, pored njega ne želim kuhati zato što mi je neugodno."

Pjevačica je podijelila i anegdotu o svom dječjem kanalu na YouTubeu, Hana baby channel, gdje njena beba pjeva uspavanke koje je sama napisala.

Hana Huljić progovorila po prvi put o majčinstvu: "Sviđa mi se"

Hana Huljić progovorila po prvi put o majčinstvu: "Sviđa mi se"

"Dugo je čekala. Nastala je u trenu, no ja sam dosta komplicirana kad je u pitanju rad u studiju i rad oko spota. Nigdje mi se nije žurilo, objavljujem pjesme po nekoj svojoj volji i želji, došlo je vrijeme kad sam se mogla malo izvući iz kuće", rekla je.

"Imam bebu koja pjeva otkako je imala osam mjeseci, što je zbilja čudno. Kako je počela pjevati neke pjesmice koje joj ja znam puštati za uspavljivanje, nije mi bilo svejedno što pjeva tuđe pjesmice, a ne moje. Odlučila sam taj moment da će pjevati svoje uspavanke. Ispalo je stvarno da je uz njih hipnotizirana i uspije zaspati", otkrila je i dodala da je i prije radila na dječjim pjesmicama pa joj to nije ništa novo.

Osim muzičkog dijela, Hana je otkrila da sada ima više vremena za druženje s prijateljicama te da često snimaju spotove zajedno, piše Story.

"Valjda je to tako u životu svake mame, to je potpuno normalno. One uglavnom dođu kod mene doma pa pričamo ili igramo društvene igre. Ili snimamo spotove i pjevanje pratećih vokala", ispričala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije