Petar Grašo požalio se pratiteljima: Sve je predvidio prije četiri godine

1
Radiosarajevo.ba
Petar Grašo požalio se pratiteljima: Sve je predvidio prije četiri godine
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Petar Grašo

Hana Huljić Grašo, supruga Petra Graše, provela je Badnjak u ugodnom društvu svog brata Ivana u Splitu. Dok su šetali gradom, mnogi su se pitali gdje je Petar, a odgovor su brzo dobili putem društvenih mreža. Grašo se oglasio i otkrio što mu se dogodilo.

Zapeo je na aerodromu u Zagrebu, gdje je čekao let za Split. Kasnio je, a ta situacija podsjetila je mnoge na scenarij iz njegovog spota za pjesmu Fritula.

"Sretan Božić svima, dragi moji", napisao je Petar.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Stihovi spomenute pjesme idu "Di baš sad, di baš sad, da na Badnjak budem tu?", a baš se Petru dogodila identična situacija.

Hana je nedavno na svom YouTube kanalu 'Hana baby chanell' premijerno objavila svoje prve dječje pjesmice.

Riječ je o tri dječje uspavanke na hrvatskom i engleskom jeziku, a posebnu pažnju privukla je pjesmica u kojoj se čuje glas njihove kćerke Albe Grašo.

U pjesmici Gugu Gaga, koju je napisala Albinica nana Vjekoslava Huljić, čuje se kako malena se smije, guguće i izgovara riječ "tata".

Podsjetimo, Petar i Hana su se vjenčali u februaru 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u julu iste godine su postali roditelji djevojčice Albe, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije