Hana Huljić Grašo podijelila predivne vijesti: 'Biti majka za mene je nešto najljepše...'

0
Radiosarajevo.ba
Hana Huljić Grašo podijelila predivne vijesti: 'Biti majka za mene je nešto najljepše...'
Foto: Screenshot/Instagram / Hana Huljić Grašo

Hana Huljić Grašo (32) povukla se iz javnog života nakon što je u julu 2022. postala majka djevojčice Albe. Ostavila je muzičku karijeru po strani, ali sada joj se vraća.

Na svom Instagram profilu objavila je kako nije odustala od muzike nakon što im je živote obogatila djevojčica.

Naprotiv, sve vrijeme je pripremala pravu muzičku poslasticu za djecu i roditelje. Uskoro će sve objaviti na svom YouTube kanalu pod nazivom Hana Baby Channel.

Biden pod žestokim pritiskom: Čak 90 demokrata traži prekid prodaje oružja Izraelu

Biden pod žestokim pritiskom: Čak 90 demokrata traži prekid prodaje oružja Izraelu

'Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju muzičku karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama', rekla je Hana za Dalmatinski portal.

'Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na YouTube kanalu', napisala je Hana. Jedna od njenih najboljih prijateljica, pjevačica Mia Dimšić, oduševljeno je komentarisala tu vijest, ostavljajući emotikone srca, a javila se i Hanina kuma, pjevačica Domenica Žuvela.

Još se ne zna jesu li u stvaranju pjesmica sudjelovali i njeni talentovani roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić, ali i njen suprug, muzičar Petar Grašo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije