Hana Huljić progovorila po prvi put o majčinstvu: "Sviđa mi se"

0
Radiosarajevo.ba
Hana Huljić progovorila po prvi put o majčinstvu: "Sviđa mi se"
Foto: Instagram / Hana Huljić Grašo

Svaki dan čitam nešto novo o Petru i meni, pa sam prestala reagirati, priča za 24sata.hr pjevačica Hana Huljić (31), koja je ljubav s kolegom i simpatijom iz mladosti, Petrom Grašom (46), okrunila brakom u februaru ispred 30-ak najbližih članova porodice, prijatelja i kumova.

Hana je tad bila u drugom stanju, a par se na vječnu ljubav zakleo u crkvi svetog Dominika. Zbog epidemiološke situacije skratili su popis gostiju, a tad se pričalo kako planiraju drugu veliku svadbu krajem ljeta, u jesen ili na zimu.

Gospođa Grašo opovrgava te navode.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Prvi intervju Petra Graše nakon rođenja kćerkice: 'Uspio sam je poljubiti'

Prvi intervju Petra Graše nakon rođenja kćerkice: 'Uspio sam je poljubiti'

"Iskreno, ne znam otkud te riječi više izlaze. Ne planiramo drugu svadbu", govori.

A kako joj se sviđa uloga mame?

"Sviđa mi se. Dobro sam. Malo je sad smirujem jer ima grčeve. Pokušavam da zaspi"; smije se Hana dok se u pozadini čuje mala Alba.

Djevojčica je prije mjesec dana došla na svijet carskim rezom, a Hanin tata Tonči Huljić (60) je iz Stanića stigao u Split kako bi bio s kćeri i zetom. Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu.

Grašo navodno zaplakao na crkvenom vjenčanju: Evo šta ga je posebno dirnulo

Grašo navodno zaplakao na crkvenom vjenčanju: Evo šta ga je posebno dirnulo

Kad su mama i kći napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

"Nije bilo teško, hvala svim ljudima na podršci, prijateljima i svima koji se raduju zbog nas. Uspio sam poljubiti kćerkicu, svirao sam u Komiži i stigao taksijem u 4 ujutro da bih je vidio", rekao je Grašo za "In Magazin", a otkrio je i što će mu kći slušati.

"Slušat će ono što je najvažnije za svako dijete, pa tako i za moje dijete, glasove onih ljudi koji je vole", dodao je.

Večer kad je Hana rodila, Tonči je pozvao dobrog prijatelja Joška Čagalja - Jolu (50).

"Tu večer odmah su me pozvali kod njih doma, bili su doslovno najuži članovi porodice. Nazvao me Tonči i rekao: 'Ajde, dođi, ti si član obitelji. Dođi da se izgrlimo, izljubimo'. I onda sam išao čestitati i, eto, popili smo bocu vina", rekao je Jole i dodao:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije