Hana Huljić komentarisala vezu s Grašom: "Kada se sve malo slegne..."

0
Radiosarajevo.ba
Hana Huljić komentarisala vezu s Grašom: "Kada se sve malo slegne..."
Foto: Instagram / Hana Huljić Grašo

Ne stišava se prašina oko novog ljubavnog para na domaćoj estradi - između Petra Graše i 15 godina mlađe Hane Huljić, koja se sada i sama oglasila na tu temu.

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je Hana za Večernji list.

Prije Hane oglasio se i Petar koji također nije bio previše rječit.

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

"Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", kratko je rekao Petar za Jutarnji list.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu "Srce za vodiča", koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", izjavio je Tonči Huljić za Večernji list.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije