Tonči Huljić o ljubavnoj vezi Graše i kćerke Hane

0
Radiosarajevo.ba
Tonči Huljić o ljubavnoj vezi Graše i kćerke Hane
Foto: Instagram / Tonči i Hana Huljić

Nakon što se podigla medijska prašina vezana uz novu vezu pjevača Petra Graše (45) i 15 godina mlađe pjevačice Hane Huljić (30), za Večernji list sve je odlučio prokomentirati njen otac, legendarni Tonči Huljić (57).

Huljić je jednostavno iznio svoje stavove i mišljenje njegove supruge Vjekoslave (58):

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", rekao je Tonči.

U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

On je još dodao kako se nada da će "Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka".

Petar i Hana 2016. godine snimili su pjesmu "Srce bez vodiča" za koju je muziku napisao Hanin otac Tonči, a tekst potpisuje njena majka Vjekoslava. Navodno se Huljić isprva protivio toj saradnji.

"Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo", šalio se tada Petar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije