Zarađivala je milione, a sada prodaje odjeću da bi preživjela

0
Radiosarajevo.ba
Zarađivala je milione, a sada prodaje odjeću da bi preživjela
Foto: X.com / Chynu smo upoznali kao djevojku Roba Kardashiana

Starletu i bivšu striptizetu, Blac Chynu, upoznali smo kao djevojku Roba Kardashiana.

Početkom 2016. godine jedini brat u slavnoj porodici, započeo je vezu sa Chynom, a zaručili su se u manje od mjesec dana. Njegova porodica smatrala je da srlja, što se na posljetku ispostavilo tačnim, a dogodila se i slučajnost da je Chyna bila bivša cura repera Tyge, koji je tada bio u vezi s Robovom sestrom Kylie Jenner.

Njenim životom upravlja Kanye West, lice joj je svaki dan sve tužnije, zabranjeno joj je i da govori

Njenim životom upravlja Kanye West, lice joj je svaki dan sve tužnije, zabranjeno joj je i da govori

Već u novembru 2016. godine Rob i Chyna dobili su kćer Dream Renee, a njihova veza je završila u februaru 2017. godine. Raskid je bio prilično buran, i javno i privatno - žestoko su se prepirali gdje god su stigli, preko društvenih mreža, američkih medija te su usput curile Chynine golišave fotografije uz optužbe da ga je varala s brojnim muškarcima.

I naravno, tužili su se i uništavali si međusobno imovinu. Usto su pokrenuli i žestoku sudsku parnicu zbog skrbništva nad kćeri koju mu je bivša striptizeta u početku doslovno otela iz porodičnog doma i otišla. Rob je nakon toga pao u depresiju, ponovo krenuo nabijati kilograme tražeći utjehu u hrani, a mjesecima nije izlazio iz kuće.

Samim tim, Chyna je godinama bila prava noćna mora i za ostatak porodice Kardashian-Jenner. Naime, tužila ih je za klevetu i navodno uplitanje u njezin E! ugovor u parnici vrijednoj 100 miliona dolara. Također, tvrdila je da je slavna porodica kovala urotu protiv nje nakon čega je serija, 'Rob & Chyna', otkazana nakon jedne sezone 2017. godine. U međuvremenu, advokat Kardashianovih tvrdio je da je prekid Roba i Chyne doveo do otkazivanja serije, dok su producenti situaciju nazvali 'tužnom'.

Khloe Kardashian pokazala lice nakon operacije tumora: Fanovi zabrinuti zbog njenog izgleda

Khloe Kardashian pokazala lice nakon operacije tumora: Fanovi zabrinuti zbog njenog izgleda

No, od onda je prošlo šest godina i stvari su se bitno promijenile. Zbog borbe za skrbništva nad sinom King Cairom, kojeg je dobila s reperom Tygom, Chyna je još uvijek na sudu, a mnogi strani mediji pišu kako je zbog toga i bankrotirala. Navodno je organizirala garažnu rasprodaju kako bi bila u mogućnosti platiti račune prodajom svoje odjeće, torbica i cipela. Chyna od bivšeg sada traži i 125.000 dolara za pokrivanje njezinih pravnih i računovodstvenih troškova.

Jedno vrijeme je imala profil i na Only Fansu, na kojem je zaradila čak 240 miliona dolara, kako navode strani mediji. No od toga je odustala, jednako kao i od svog 'starog izgleda'. Naime, Chyna je uklonila filere iz usana i obraza, te se pokušava riješiti svog 'plastičnog izgleda'. Nedavno je gostovala u jednom američkom talk showu gdje se pojavila bez šminke i izjavila kako će 'napraviti sve što je u njenoj moći da život dovede u normalu', a to planira učiniti uz pomoć vjere u Boga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije