Operisana do neprepoznatljivosti: Najmlađa milijarderka Kylie Jenner ne skirva svoje lice i tijelo

0
Radiosarajevo.ba
Operisana do neprepoznatljivosti: Najmlađa milijarderka Kylie Jenner ne skirva svoje lice i tijelo
Foto: Društvene mreže / Kylie Jenner

Najmlađa članica klana Kardahsian/Jenner, Kylie Jenner prošla je najviše fizičkih promjena otkako je bila tinejdžerica. 

Bila je na brojnim estetskim operacijama i iz stramežljive djevojke izrasla u atraktivnu ženu, a jučer, 10. augusta je proslavila 26. rođendan. 

Fanovi su najprije primijetili da je radila usne. S obzirom na to da su imali reality emisiju Keeping Up With the Kardashians, milioni su iz sezone u sezonu pratili njeno odrastanje, a tako i shvatili da je išla doraditi lice. 

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Stavljala je filere u usne sa 16 godina, a onda i operirala nos, punila jagodice, dorađivala bradu, stavila implantate u grudi i stražnjicu. Zbog stalnih odlazaka pod nož, sredila je sve ono zbog čega je bila nesigurna. Velike grudi, uzak struk i bujna stražnjica postali su njezini najjači aduti, a počela je nalikovati i starijoj sestri Kim Kardashian. 

Zahvajujući filerima u ustima, otvorila je firmu Kylie Cosmetics i prodavala ruževe, sjajila i olovke te prodala sve u rekordnom roku i tako postala najmlađa milijarderka u svijetu. Navodno već koristi botoks i to zato da bi spriječila stvaranje bora, a hirurzi ističu da je bila i na podizanju lica. 

Kylie Jenner u novoj vezi: Njen automobil viđen ispred kuće poznatog zavodnika

Kylie Jenner u novoj vezi: Njen automobil viđen ispred kuće poznatog zavodnika

Što se tiče njenog ljubavnog života, povezivali su je s brojnim zvijezdama, a najzapaženije su njene veze s reperima Tygom i Travisom Scottom. Prvi dečko bio joj je umjetnik Ramsey IV. Bili su skupa od 2008. do 2011., kada je njoj bilo 12, a njemu 13 godina. 

Kylie Jenner sa suprugom
Foto: Društvene mreže: Kylie Jenner sa suprugom

Prva ozbiljna veza bila joj je s reperom Tygom, a skupa su bili tri godine. Putovao je s njenom porodici po svijetu i prikazivalo ga se u njihovoj reality emisiji. Upoznali su se krajem 2011. na 16. rođendanu Kylieine sestre Kendall. Kylie je tada imala 14, a Tyga 21. Prohodali su nekoliko godina kasnije, a prestali su to skrivati kada je ona navršila 18 godina. Reper joj je poklonio Ferrari vrijedan 320.000 dolara.

my first mascara launches TODAY at 9am pst on KylieCosmetics.com!!!! #Kylash

Posted by Kylie Jenner on Thursday, April 6, 2023

U septembru 2016. Kylie je pozirala sa zaručničkim prstenom, ali vjenčali se nikada nisu jer je 2017. viđena na Coachelli s Travisom Scottom. S njim sada ima dvoje djece, kćer Stormi (5) i sina Wolfa (1), kojem su onda ipak promijenili ime u Aire, piše Story.

SEPHORA BRAZIL !!!! 🇧🇷 we made it !!! go shop Kylie Cosmetics & Kylie Skin in stores and online 💗 https://www.sephora.com.br/kylie-jenner/

Posted by Kylie Jenner on Wednesday, May 11, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije