Kylie Jenner u novoj vezi: Njen automobil viđen ispred kuće poznatog zavodnika

0
Radiosarajevo.ba
Kylie Jenner u novoj vezi: Njen automobil viđen ispred kuće poznatog zavodnika
Instagram / Kylie Jenner

Crni Range Rover Kylie Jenner primijećen je u četvrtak kako stiže pred dom Timothéeja Chalameta na Beverly Hillsu.

To se dogodilo usred šuškanja da se 25-godišnji biznismenka i reality zvijezda Kylie Jenner viđa s 27-godišnjim glumcem Timothéejem Chalametom, inače dobro poznatim šarmerom.

Na fotografijama koje je dobio Daily Mail, može se vidjeti luksuzno vozilo osnivačice Kylie Cosmetics kako vozi zavojitim prilazom prema Chalametovom posjedu.

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Glumac je inače to imanje, vrijedno 11 miliona američkih dolara (19,3 miliona KM), kupio prošle godine, a ono je otprilike sat vremena udaljeno od Jennerinog raskošnog posjeda Holmby Hills vrijednog 36,5 miliona dolara (64,3 miliona KM).

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se početkom mjeseca na tračerskom blogu DeuxMoi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjNVzx8O-F4/?hl=en[/instagram]

Prema tvrdnjama njihovog izvora, u tajnoj su vezi još od januara. Kylie Jenner razišla od Travisa Scotta (31) uoči Nove godine nakon što su s prekidima bili u vezi od 2017.

Bivši par ima dvoje djece - petogodišnju kćer Stormi i jednogodišnjeg sina Airea. U međuvremenu, Chalamet je godinama uživao u brojnim romansama te su ga povezivali s Eizom Gonzalez, Lily-Rose Depp i Madonninom kćeri Lourdes Leon.

Priča se da je romansa između Jenner i Chalameta započela nakon što je par prisustvovao istoj modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera u januaru. U martu su bili i na Vanity Fair Oscar Partyju, no nisu se fotografirali zajedno, piše Jutarnji list

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije