House of Kardashian: Dokumentarac koji otkriva najveće tajne najpoznatije porodice

0
Radiosarajevo.ba
House of Kardashian: Dokumentarac koji otkriva najveće tajne najpoznatije porodice
Foto: Instagram / Porodica Kardashian

Ove godine prvi put je izašla vijest kako se sprema dokumentarac o Kardashianima.

Najavljeno je kako će u njemu Caitlyn Jenner otkriti sve tajne poznate porodice, a to su mnogi jedva čekali. Prva epizoda napokon je izašla.

Dokumentarac nazvan House of Kardashian obuhvaća Kardashian-Jenner klan iz očiju bivšeg supruga Kris Jenner, Caitlyn te dugogodišnjeg porodičnog prijatelja Joe Francisa.

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

UK će glasati za rezoluciju o genocidu u Srebrenici: "Prozvat ćemo one koji se tome protive"

Najpoznatija porodica u Hollywoodu

House of Kardashian se emitira na kanalu Sky te na streaming platformi Now. Dokumentarac ima tri epizode koje ulaze u nasljedstvo Kris Jenner i njenih kćeri. Kourtney, Kim, Khloe, Kendall i Kylie kao i sina Roberta Kardashiana. Ipak, niko od njih nije učestvovao u dokumentarcu, a najpoznatija osoba koja se pojavljuje je zasigurno Caitlyn Jenner.

Georgina Rodriguez pozirala na naslovnici Voguea, a jedan detalj je privukao pažnju fanova

Georgina Rodriguez pozirala na naslovnici Voguea, a jedan detalj je privukao pažnju fanova

Aktivistica za trans prava, prije nego što je podlegla promjeni spola, Caitlyn je bila u braku s Kris s kojom ima dvije kćerke, Kendall i Kylie. U traileru koji je izašao ovo ljeto, Caitlyn tvrdi kako je Kim otpočetka kalkulisala kako postati poznata. Također, kako je njena zloglasna sex tape pomno je osmišljena PR strategija.

Sa svojim reality emisijama Keeping up with the Kardashians i The Kardashians, oni su jedna od najpoznatijih i medijski eksponiranijih porodica na svijetu. Mišljenje o njima često i polarizira javnost. Ali, bilo da mislite da su primjer dinastije snažnih žena koji osnažuju cure širom svijeta ili površni celebrityji bez talenta koji prodaju svoje živote, Kardashianke su trenutno jedne od najuticajnijih ljudi u Hollywoodu.

Svi oni koji prate živote i drame ove porodice znaju da im odnos s Caitlyn poprilično narušen. Tako su mnogi osudili njeno sudjelovanje u dokumentarcu kao očajni pokušaj iskorištavanja slave Kardashiana kako bi ona ostala relevantna.

Intervjui s uskim krugom ljudi

S obzirom na to da Kardashiani već 20 godina dopuštaju javnost u svoje živote, možete se pitati šta se to uopšte može otkriti o njima, a da već ne znamo. Producenti dokumentarca najavljuju intervjue s uskim krugom koji okružuje tu porodicu te otkrivanje ličnih motiva kao i to kako su Kardashianke promijenile kulturu koja im dopušta uticaj na žene širom svijeta.

Njenim životom upravlja Kanye West, lice joj je svaki dan sve tužnije, zabranjeno joj je i da govori

Njenim životom upravlja Kanye West, lice joj je svaki dan sve tužnije, zabranjeno joj je i da govori

Svaka od tri epizode prati drugu osobu. Prva prati uspon Kris Jenner od obične stjuardese do momagerice kako je danas nazivaju. Druga i treća prate Kim i Kylie kao dvije različite ere Kardashiana. Prvi muž Kris Jenner i otac njihove četvero djece, Robert Kardashian bio je advokat poznat kao branilac O.J. Simpsona.

Era njegovog suđenja je dokumentirana u filmu, a u drugoj epizodi već se obrađuju rane 2000-e, Kimina sex tape te početak njihovog reality carstva. Također se obrađuju dva vrlo javna braka koje je Kim imala. Jedan s košarkašem Krisom Humphriesom, poznat po tome što je trajao samo 72 sata te onaj duži s reperom Kanyeom Westom s kojim Kim ima četvero djece.

Usput se priča i o rastu uticaja društvenih mreža, #MeToo pokretu, nemogućim standardima ljepote te čak i Instagram filterima, piše Journal.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije