Folk zvijezda postala majka u 52. godini nakon duge borbe za potomstvo

0
Radiosarajevo.ba
Folk zvijezda postala majka u 52. godini nakon duge borbe za potomstvo
Foto: Screenshot / Instagram / Sanja Maletić

Lijepe vijesti stigle su iz doma Sanje Maletić jer je srbijanska folk zvijezda postala majka, donijevši na svijet djevojčicu.

Sanja Maletić je postala majka u petak, 28. juna, u prijepodnevnim satima.

Rođenje nasljednice estradne umjetnice predstavlja najbolji završetak dugotrajne borbe za potomstvo o kojoj je ona u nekoliko navrata otvoreno pričala, ali i prava kruna ljubavi između Sanje i njenog supruga, sa kojim je u braku već više od decenije.

Žrijeb CIK-a odlučio: Delegat u Domu naroda pripada PDP-u!

Žrijeb CIK-a odlučio: Delegat u Domu naroda pripada PDP-u!

Toliko su i trajali njeni pokušaji da zatrudni, što joj je na kraju i uspjelo. Porođaj je protekao u najboljem redu, Sanja se dobro osjeća, beba je odmah po rođenju dobila najviše ocjene, a ponosni roditelji odlučili su da svojoj princezi daju ime Vanja, a nosit će očevo prezime – Stefanović.

Zbog dugotrajne borbe da se ostvari kao majka, kako saznaju srbijanski mediji od izvora bliskih Sanji, ona tokom trudnoće nije željela da previše priča o tome, a ovo je bio i razlog njenog povlačenja iz javnosti u posljednjih godinu dana.

Krugovi bliski Sanji rekli su za medije da je isključila telefon jer želi da uživa u najljepšem danu i u potpunosti se posveti bebi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije