Zdravko Čolić za 45 minuta pjevanja na svadbi zaradio 45.000 eura

6
Radiosarajevo.ba
Zdravko Čolić za 45 minuta pjevanja na svadbi zaradio 45.000 eura
Foto: Arhiva Radiosarajevo / Zdravko Čolić

Zdravko Čolić, legendarni pevač čije se pojavljivanje na privatnim proslavama rijetko viđa, bio je specijalni gost na vjenčanju sina poznatog biznismena u elitnom beogradskom restoranu prošlog vikenda.

Prema informacijama koje ima BN, mladenci su za Čolu izdvojili impresivnih 45.000 eura (88.000 KM) kako bi svoj najvažniji dan učinili još posebnijim uz njegove hitove.

Čolić je svojim nastupom obogatio proslavu pjevajući ukupno 45 minuta, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio po 1.000 eura. Zahtjevao je određene uslove kako bi pristao nastupiti, a organizatori su sve bez izuzetka ispunili.

Poznat raspored nove sezone Premijer lige BiH: Evo kada se igra sarajevski derbi

Poznat raspored nove sezone Premijer lige BiH: Evo kada se igra sarajevski derbi

Tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako bi održao distancu od gostiju tokom pjevanja, zabranio je naručivanje pjesama i fotografisanje sa gostima.

Njegov nastup je bio emotivan i nezaboravan, posebno kada je izveo hitove poput Ti si mi u krvi, uz koji je mladenci otplesali svoj prvi ples. Nakon nastupa, u pratnji obezbjeđenja, Čolić je brzo napustio lokal.

Pored Čolića, svatove su zabavljali i poznati folkeri Violeta Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, koji su također doprinijeli vrhunskoj atmosferi i bili nagrađeni odličnim bakšišom.

Iako rijetko nastupa na privatnim proslavama, Zdravko Čolić je i ranije napravio izuzetke, kao što je bio slučaj na svadbama drugih poznatih ličnosti u Srbiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije