Čola slavi rođendan: Kćerka Una podijelila atmosferu na Instagramu

0
Radiosarajevo.ba
Čola slavi rođendan: Kćerka Una podijelila atmosferu na Instagramu
Foto: Screenshot/Instagram / Zdravko Čolić i kćerka Una

Bosanskohercegovački pjevač Zdravko Čolić proslavio je svoj 73. rođendan u krugu porodice, a djelić atmosfere podijelila je na društvenoj mreži Instagram i njegova kći Una.

Tatin rođendan kratko je napisala lijepa 22-godišnja brineta. Pjevač je za svoj rođendan imao rođendansku tortu, a pokraj nje Una je fotografirala i čaše te ostatak stola koji je bio dekoriran čašama te šumskim voćem.

Podsjetimo, Zdravko Čolić je u braku sa suprugom Aleksandrom od 2001. godine, a par se upoznao u Makarskoj. Osim kćeri Une imaju i kći Laru. Pjevač je znao često isticati kako je povezan s porodicom, a svojevremeno je prokomentirao i Uninu aktivnost na društvenim mrežama

EURO 2024 | Uživo iz Hamburga s utakmice Europskog prvenstva: Portugal - Francuska

EURO 2024 | Uživo iz Hamburga s utakmice Europskog prvenstva: Portugal - Francuska

"Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje.

Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike" objasnio je jedan od omiljenih pjevača na ovim prostorima. 

Inače, Una Čolić je vrlo popularna na društvenim mrežama. Često s pratiteljima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a njen profil obiluje fotografijama iz izlazaka, luksuznih restorana i putovanja na koja često ide.

Nedavno je tako Una na Instagramu pratitelje obavijestila da početak proljeća provodi na Zlatiboru, poznatom lječilištu smještenom u planinama. Na naslovnoj slici Una nosi samo jednodijelni kupaći kostim i ogrtač dok pozira u lječilišnoj kupaonici.

Čolin rođendan

Ostatak fotogalerije posvetila je prizorima odmarališta, među kojima se mogu vidjeti bazen, ležaljke, sauna, luksuzna soba za noćenje, zabavni park smješten neposredno pored hotela, a kao šlag na tortu prikazan je hranom ispunjen stol. U opis fotografije stavila je 'Nedjelja', piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije