Novi estetski zahvat kćerke Harisa Džinovića: Fokus je bio na licu

2
Radiosarajevo.ba
Novi estetski zahvat kćerke Harisa Džinovića: Fokus je bio na licu
Foto: Printscreen / Haris Džinović

Dvadesetogodišnja kći Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline, Đina, ponovno je glavna tema regionalnih medija.

Đina je, poput majke, velika ljubiteljica mode i luksuzne garderobe, a velika je i njena ljubav prema estetskim operacijama i korekcijama.

Đina je sada na Instagramu pokazala svoju novu estetsku operaciju, povećanje usana. Prvo je objavila Story na kojem se vidi kako su joj usne izgledale prije zahvata, a potom i drugu iz automobila na kojoj su u prvom planu njene nove, punije usne.

EURO 2024 | Elvir Baljić: "Turska može još više, Nijemce i Špance vidim u samoj završnici"

EURO 2024 | Elvir Baljić: "Turska može još više, Nijemce i Špance vidim u samoj završnici"

Podsjetimo, dvadesetogodišnjakinji ovo nije prvi put da se odlučila povećati usne hijaluronom, a također nije ni jedina intervencija kojoj se prepustila. Upravo je hijaluronom Harisova kći prije nekoliko mjeseci ispravljala nepravilnosti na kukovima, takozvani hip dip, kako bi dobila efekt kukova poput Kim Kardashian, a poznato je i da je operirala nos.

Agonija razvoda traje mjesecima

Podsjetimo, samo dan nakon što se Haris Džinović oglasio povodom skandala u vili na Senjaku, kada je rekao da su Melinu "uplašena djeca molila da izađe iz kuće", Đina je svoju majku otpratila sa svih društvenih mreža.

Usne Đine Džinović

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno", ispričao je pjevač. "Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom saznati razlog", objasnio je Džinović za srbijanske medije.

"Ona je izgubila imovinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuhala kafu i sjela i očigledno nije imala namjeru izaći.

Kada sam došao, bila je drska i počela me provocirati, na što sam joj rekao da mora napustiti kuću, ali ona nije htjela.

Melina Džinović o svojoj djeci: Drago mi je što Kan nije poput Đine

Melina Džinović o svojoj djeci: Drago mi je što Kan nije poput Đine

Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na što sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’", objasnio je.

"Bilo je očigledno da ona ne želi otići i da me je željela isprovocirati, što joj nije pošlo za rukom. Namjera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom. Ponovio sam joj da je izgubila je imovinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju.

Ponovio sam joj da želim da izađe, a kad nije htjela, nazvao sam advokata, koji mi je savjetovao da pozovem policiju, što sam i napravio”, dodao je Haris, piše Dnevno hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije