Enis Bešlagić proveo jedan dan kao žena: Pogledajte kako podnosi menstrualnu bol

10
Radiosarajevo.ba
Enis Bešlagić proveo jedan dan kao žena: Pogledajte kako podnosi menstrualnu bol
Foto: Printscreen / Enis Bešlagić kao žena

Glumac Enis Bešlagić će zasjati u novoj epizodi emisije "Knjazalište", koja će biti emitovana sutra navečer na Prvom programu HRT-a.

Očekuje ga vjerovatno najzahtjevnija uloga u njegovoj karijeri dosad.

U jednom od isječaka Enis se nalazi u teretani gdje sa šminkom i vještačkim grudima trči na traci, a imao je zadatak pokazati kako je trčati s velikim grudima dok ga "brojne muške oči gledaju".

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Drugi isječak prikazuje Bešlagića dok doživljava menstrualnu bol te kako to podnosi.

"Enis će obuti štikle, oblikovati grudi, depilirati se, čupati obrve, doživljavati menstrualne bolove i konzumirati bizarne trudničke prehrambene kombinacije.

Sve to kako bi istražio život iz ženske perspektive. Proći će kroz klasične majčinske discipline, pružajući nam jedinstven uvid u svakodnevne izazove koje žene svakodnevno savladavaju. Emisija koja će vam pružiti smijeh, ali i duboko poštovanje prema ženama. Pripremite se za vragolastu (Ž) avanturu s Enisom Bešlagićem - emisiju koja će vas nasmijati do suza. Umri ženski s Enisom Bešlagićem", stoji u opisu emisije, uz prateći snimak koji prikazuje dio Enisovih neobičnih iskustava.

Jedno je sigurno - smijeha neće nedostajati.

@hrvatska_radiotelevizija

Knjazalište: Enis Bešlagić kao žena, majka, kraljica Nosi štikle i grudi, depilira se i čupa obrve, doživljava menstrualnu bol i jede bizarne trudničke prehrambene kombinacije. Okušao se i u klasičnim majčinskim disciplinama, a sve da bi saznao kako je biti žena. Emisija nakon koje ćete još više cijeniti i voljeti žene. I vragolastog (Ž) Enisa. Umri ženski s Enisom Bešlagićem. Ponedjeljkom na Prvom u 20:15 @robert.knjaz @enisbeslagic #fyp #hrvatskaradiotelevizija #knjazalište #robertknjaz #enisbešlagić

♬ original sound - HRT - HRT

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije