Enis Bešlagić proveo jedan dan kao žena: Pogledajte kako podnosi menstrualnu bol

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ibro

Budala i padavina na pretek.

Najzahtjevnija uloga?

Dosad mu je vrhunac bila reklama za kafu.

Role

Frajer samo pravi budalu od sebe...sa druge strane razumijem kada nema uloga daj šta daš.

nevj

navj na sta covjek moze da spadne

Omg

***

Moj Enise

U tebe nema sta nije na prodaju.

tralala

degutantno i primitivno. ima li ovaj klovn ikakav kompas?

U pravu

Budala i padavina na pretek. ka Ibro Si ti si dobar dokaz

Ne pijem dok Paja vozi

Dosad mu je vrhunac bila reklama za kafu. ka Najzahtjevnija uloga? Da a nije glumio u filmovima i serijama a to su:Ivkova Slava, gori🔥 (vatra) Montevideo Bog te video malo

Gost

Ovaj covjek je institucija i prava ljudina od covjek, a Bogami i glumcina..Samo eto sto mnogi, nazalost, zaboravljaju ili se prave da je tako.. SEMSO KRALJU NAS..

/ Najnovije