Kraj ljubavi / Elon Musk više nije sa 17 godina mlađom pjevačicom

25. 09. 2021. u 11:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Milijarder Elon Musk prekinuo je trogodišnju vezu s pjevačicom Grimes s kojom ima jednogodišnjeg sina neobičnog imena X Æ A-Xii.

Milijarder Elon Musk (50) i njegova djevojka, pjevačica Claire Elise Boucher (33), koja je poznatija kao Grimes, prekinuli su nakon tri godine.

Vijest je objavio Page Six, koji je dobio Elonovu potvrdu da je to istina.

Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i zajedno će brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

"Razdvojili smo se, no i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo", istaknuo je milijarder.

"Moj rad na SpaceX i Tesli zahtijeva da budem u Teksasu ili putujem u inozemstvo, dok je ona primarno u Los Angelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susjednoj sobi", dodao je Musk.

Grimes je nedavno iznenadila javnost kada je ispričala da se ne identificira kao majka. Istaknula je da ne voli da ju sin, čija je kratka verzija imena samo X, zove mamom nego njezinim imenom Claire.

'Rođenjem bebe doživjela sam veliki preporod, umjetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne positovjećujem s tom riječju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove Claire i nikad mi ne kaže: 'Mama'. Možda on osjeća moju odvratnost prema toj riječi'.

'Ne znam zašto osjećam gađenje prema toj riječi jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu se identificirati s time, čudno je', dodala je.

Podsjetimo, dok je Grimes sin prvo dijete, Musk ima blizance Griffina i Xaviera (17) te trojke Damiana, Saxona i Kaija (15) s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Musk (49).

Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. u 10. sedmici života od sindroma iznenadne smrti.

Milijarder je bio u braku i s glumicom Talulah Riley (35) od 2013. do 2016, a svojedobno je ljubio i Amber Heard.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA