Elon Musk se osvrnuo na propalu vezu s Amber Heard: 'Bila je brutalna'

0
Radiosarajevo.ba
Elon Musk se osvrnuo na propalu vezu s Amber Heard: 'Bila je brutalna'
FOTO: Društvene mreže / Amber Heard i Elon Musk

Prošlost Elona Muska s Amber Heard sada je doslovno otvorena knjiga.

CEO Tesle i osnivač SpaceX-a osvrnuo se na svoju dvanaestomjesečnu romansu s glumicom iz filma Aquaman u svojoj istoimenoj novoj biografiji autorstva Waltera Isaacsona. Što se tiče toga kako je Elon sažeo njihovu romansu, rekao je: "Bila je brutalna".

Iako je tech preduzetnik prvi put sreo Amber nakon što je vidio u filmu Machete Kills iz 2013. godine, knjiga navodi da njihova veza nije krenula sve do četiri godine kasnije, nakon što se Amber razvela od Johnnyja Deppa.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Walter je napisao da su njihovi rani sastanci uglavnom bili usmjereni na posao, Amber je letila u Tesla fabriku u Kaliforniji da ga iznenadi za rođendan, a Elon je posjetio na australskom setu filma Aquaman, iako su oboje dijelili strast prema gejmerskoj kulturi.

Walter je u knjizi napomenuo da je 37-godišnja Amber "dva mjeseca dizajnirala i naručila kostim od glave do pete kako bi se mogla pridružiti ulozi za Elona", koji joj je rekao da ga podsjeća na njegov omiljeni lik iz video igre, Mercy iz Overwatcha.

Elon Musk se oglasio nakon tvrdnji da je spriječio ukrajinski napad na Ruse: "Evo šta sam uradio..."

Elon Musk se oglasio nakon tvrdnji da je spriječio ukrajinski napad na Ruse: "Evo šta sam uradio..."

Međutim, nekoliko članova unutrašnjeg kruga Elona Muska nije bilo previše oduševljeno tom vezom. Brat milijardera, Kimbal Musk, u biografiji je opisao Amber kao 'toksičnu' i 'noćnu moru', dodajući da Elon obično pada na ljude koji su "prelijepi, nema sumnje, ali imaju vrlo mračnu stranu".

Njegov odgovor? "Jer sam samo budala za ljubav. Često sam budala, ali posebno za ljubav", rekao je Musk svom biografu.

Nakon što su se Elon i Amber konačno razišli 2017. godine, Elon se prisjećao "18 mjeseci neprestane ludosti" koja je bila "nevjerovatno bolna".

Ipak, bivši par je danas u dobrim odnosima. "Volim ga jako puno", rekla je Amber u biografiji, dodavši: "Elon voli vatru, a ponekad ga i spali".

U prošlosti je Elon također izrazio ljubazne riječi o svojoj bivšoj. "Iako smo Amber i ja prekinuli, još uvijek smo prijatelji, ostajemo bliski i volimo jedno drugo", podijelio je na Instagramu u augustu 2017. godine. "Veze na daljinu kada oba partnera imaju intenzivne radne obaveze uvijek su teške, ali ko zna šta budućnost nosi", dodao je.

Musk je potajno razgovarao s Rusima: Sabotirao ukrajinsku operaciju kod Krima

Musk je potajno razgovarao s Rusima: Sabotirao ukrajinsku operaciju kod Krima

Prošle godine je također izrazio svoje najbolje želje za Amber nakon što je bila proglašena odgovornom za klevetu svog bivšeg supruga Johnnyja u sudskom procesu porotnika u Virginiji.

"Nadam se da će oboje ići dalje", napisao je na X.com, društvenoj mreži koju je kupio 2022. godine, neposredno nakon što je pročitana presuda. "Kad su najbolji, oboje su nevjerovatni", zaključio je Musk, piše Eonline.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije