Taylor Swift objavila novi album i osvojila srca fanova

0
Radiosarajevo.ba
Taylor Swift objavila novi album i osvojila srca fanova
Foto: X.com / Taylor Swift

Najnoviji album Taylor Swift, nazvan 1989 (Taylor's Version), ugledao je svjetlo dana. Ovaj album predstavlja obnovljenu verziju njezinog kultnog albuma 1989.

Sve pjesme s originalnog izdanja su ponovo snimljene, a dodano je i pet potpuno novih pjesama, stvarajući tako jedno novo glazbeno iskustvo. Odmah nakon što su se pjesme pojavile na streaming servisima, internet je buknuo od uzbuđenja.

Taylor je ponovo snimila svih 16 pjesama koje su činile originalni album i obogatila ih novim pjesmama. Ovaj album zauvijek je ostavio trag u njenoj karijeri, postavši ključni trenutak na putu prema njezinoj svjetskoj slavi.

Đoković se rasplesao na Severininom koncertu: Popeo se na pozornicu i potpuno "ukrao" show

Đoković se rasplesao na Severininom koncertu: Popeo se na pozornicu i potpuno "ukrao" show

Iako su pjesme dostupne tek nekoliko sati, mnoge od njih su već privukle više od 200 hiljada pregleda na streaming platformama. Pjevačica će vjerovatno oboriti rekorde u broju streamova danas.

Jedna od najiščekivanijih pjesama s ovog albuma vjerovatno je nova verzija njenog hita Style. Nova verzija pjesme Style (Taylor's Version) već je privukla gotovo 300 hiljada pregleda na YouTubeu.

Ovo je bez sumnje bio najiščekivaniji glazbeni događaj godine. Fanovi Taylor Swift strpljivo su čekali na ovaj album, prateći njezinu borbu za povrat svojih glazbenih prava nakon što su ih prodali bez njezinog pristanka 2020. godine.

Taylor Swift bez sumnje je jedna od najvećih glazbenih umjetnica današnjice, a 1989 (Taylor's Version) predstavlja najiščekivanije glazbeno izdanje ove godine.

Jelena Karleuša o Gazi: 'Cijeli svijet šuti pred genocidom nad Palestincima'

Jelena Karleuša o Gazi: 'Cijeli svijet šuti pred genocidom nad Palestincima'

Kritičari glazbenih medija poput Rolling Stonea, NME-a i The Telegrapha dali su albumu ocjenu 100/100, što je najviša moguća ocjena koju glazbenik može postići.

1989 (Taylor’s Version) uključuje pet potpuno novih pjesama koje je Taylor napisala prije mnogo godina, ali nikada nisu našle svoje mjesto na originalnom izdanju albuma. Među ovim pjesmama su Slut!, Say Don’t Go, Now That We Don’t Talk, Suburban Legends i Is It Over Now?.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije