Aleksandra Prijović otkrila kako teku pripreme za koncert u Zetri

2
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović otkrila kako teku pripreme za koncert u Zetri
Foto: Instagram / Aleksandra Prijović

Najpopularnija balkanska zvijezda, Aleksandra Prijović, priprema se za spektakularne koncerte koji će se održati tri noći zaredom: subota (28. oktobra), nedjelja (29.oktobra) i ponedjeljak (30.oktobra) u Zetri i prirediti nezaboravan spektakl koji će publiku ostaviti bez daha.

Uoči ovog velikog događaja, Aleksandra je podijelila trenutke priprema putem društvene mreže Instagram, dodatno rasplamsavši uzbuđenje među svojim brojnim fanovima.

Fotografija koju je podijelila otkriva kako se tim stručnjaka s predanošću priprema za koncert, dajući naslutiti da nas čeka nešto posebno. 

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Za sve one koji su strastveni ljubitelji njene muzike ovo je prilika koja se ne smije propustiti. Koncerti u Zetri obećavaju tri nezaboravne večeri ispunjene glazbenim čarima.

Pripremite se za vrhunski doživljaj koji će vas ostaviti bez daha i ostati urezan u sjećanju. Aleksandra Prijović spremna je da vas ponese na glazbeno putovanje koje ćete dugo pamtiti.

Aleksandra Prijović pripreme za Zetru
Foto: Printscreen: Aleksandra Prijović pripreme za Zetru

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije