Dramatična transformacija jednog od najpoželjnijih glumaca Hollywooda

Radiosarajevo.ba
Dramatična transformacija jednog od najpoželjnijih glumaca Hollywooda
Twitter / Tom Hardy
Dramatična transformacija Toma Hardyja rijetko je koga ostavila ravnodušnim nakon što je 40-godišnji glumac u potpunosti obrijao glavu kako bi se transformirao u najpoznatijeg ganstera za potrebe novog filma “Fonzo” koji prati život Al Caponea.

Upravo je popularni Britanac dobio ulogu mafijaša zbog čega se morao riješiti svoje brade i kose, a na set je stigao s perikom pod rukom.

Radnja filma prati 47-godišnjeg Caponea, u godinama kada je izašao iz zatvora i vratio se u Chicago kao nemilosrdni biznismen i mafijaški šef. Njegovu suprugu će glumiti Linda Cardellini, a Matt Dilon njegovog najbližeg prijatelja Johnnyja.

Mnogi se slažu da je Hardy odličan za tu ulogu s obzirom na bogatu karijeru u kojima je utjelovio gangstere, kriminalce i manijake – od Banea, negativca s maskom u Batmanu pa sve do blizanaca Kray, gangstera iz Londona, koje je odlično odglumio u filmu Legend.

 Tom Hardy - undefined

Twitter / Tom Hardy

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije