Dizajner svjetskog kalibra: Pogledajte kako izgleda novi kostim Juraja Zigmana za slavnu Beyonce

0
Radiosarajevo.ba
Dizajner svjetskog kalibra: Pogledajte kako izgleda novi kostim Juraja Zigmana za slavnu Beyonce
Foto: Facebook / Marin Sušlić / Juraj Zigman

Na domaćoj modnoj sceni zaista postoji pravi superstar.

Kako je ranije izjavio slavni Riječanin, dizajniranje za Beyonce jedan mu je od najljepših trenutaka u karijeri, a onukao je i sve plesače za njenu svjetsku turneju 'Renaissance'

 Velikim trenutkom u svojoj karijeri Juraj Zigman se pohvalio na svom profilu na Instagramu.

Pogledajte kako je Ibrahim Šehić sjajno branio zicere Cristianu Ronaldu: Portugalac nije mogao ništa

Pogledajte kako je Ibrahim Šehić sjajno branio zicere Cristianu Ronaldu: Portugalac nije mogao ništa

"Napokon mogu podijeliti ovo s vama! Moj tim i ja također smo napravili sve lookove plesača koji idu uz Beyoncein ručno rađeni ZIGMAN look. Dakle riječ je o ukupno 24 looka", napisao je.

Proslavljeni dizajner među ostalim je briljirao izradom kostima za RTL-ov show Masked Singer, a javnost je oduševio i kostimima koje je dizajnirao za Let 3 i njihovo pojavljivanje na otvorenju ovogodišnjeg Eurosonga.

Zigman itekako zna kako napraviti efektan kostim za pozornicu, koji će publiku ostaviti bez daha, a saradnja s Beyonce nije prva dizajnerova suradnja sa svjetskim zvijezdama.

Njegove kreacije nosile su i Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christina Aguilera, Fergie, Rita Ora...

"Mogu reći da sam sretnik, ali mislim da sam sve u životu postigao radom. Nije to došlo preko noći, nijedna zvijezda nije me najednom otkrila. Prvo smo obukli jednu pa polako drugu, došli u dobre odnose s vodećim stilistima u Los Angelesu...Treba raditi na tome i ništa ne dolazi preko noći. Svatko može odjenuti neku zvijezdu, no što nakon toga? Naše zvijezde nikad nisu nosile jednu stvar jednom, uvijek barem pet, šest puta...", ispričao je Zigman, piše Tportal.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije