Video / Dirljiv trenutak Lady Gage i legendarne Lize Minnelli o kojem svi pričaju

29. 03. 2022. u 21:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Lady Gaga pokazala je nježnost i poštovanje prema Lizi Minnelli držeći je za ruku dok su skupa proglašavale dobitnika Oskara.

Na svečanoj dodjeli Oscara ove godine jedne od prezenterica bile su i Lady Gaga i Liza Minnelli.

Minnelli je 76-godišnja glumica, plesačica i pjevačica i dobitnica nekoliko nagrada za svoj rad. Među ostalima, dobila je i dva Oscara za najbolju glavnu glumicu 1970. i 1973. godine u filmovima ''Nasrtljiva djevojka'' i ''Cabaret'' – mjuzikl po kojem je i ostala najpoznatija.

Ova talentirana žena se od 2000. godine bori s encefalitisom, upalom mozga uzrokovanom virusom, a zbog toga je već godinama u kolicima. Doktori nisu prognozirali najbolje, pa se za glumicu govorilo da možda nikad više neće moći hodati ni pričati, ali uz hrabrost i volju koju je Liza imala ova joj bolest nije oduzela dar govora.

Nažalost, Minnelli su ipak potrebna kolica, ali to ju nije spriječilo da svojom pojavom uveliča dodjelu Oscara.

Minnellin publicist Scott Gorenstein rekao je kako je Lady Gaga lično tražila da prezentira s Lizom, a ove dvije dive na pozornici su raznježile publiku.

Čim su stigle na pozornicu, Liza je od publike dobila veliki pljesak i ovacije, a Lady Gaga joj je na to potvrdno odgovorila: ''Vidiš, publika te voli.''

''Znate koliko volim raditi s legendama'', započela je Gaga uhvativši Lizu za ruku, ''a čast mi je posljednju nagradu ove večeri proglasiti upravo s pravom legendom!'', nakon čega je krenulo još ovacija.

''Ona slavi 50. godišnjicu ''Cabareta'', napomenula je Gaga, a zatim je Liza preuzela riječ.

Minneli se u svom nastupu pomalo zbunila i krivo najavila što slijedi dalje, ali u pomoć je uskočila Lady Gaga. Potom se Gaga sagnula prema Lizi i šapnula joj ''Uz tebe sam.''


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA