Oglasila se policija o incidentu na dodjeli Oskara: Hoće li Chris Rock podnijeti prijavu?

0
Radiosarajevo.ba
Oglasila se policija o incidentu na dodjeli Oskara: Hoće li Chris Rock podnijeti prijavu?
Foto: Twitter / Incident na dodjeli Oscara

Policijska uprava Los Angelesa potvrdila je da je Chris Rock "odbio da podnese prijavu" nakon svađe sa Willom Smithom na 94. dodeli Oskara, potvrdio je Variety.

Smith je izašao na pozornicu tokom dodele najvažnije filmske nagrade i ošamario Rocka nakon što se komičar našalio na račun njegove supruge.

"Istražni subjekti LAPD-a svjesni su incidenta između dvije osobe tokom programa dodjele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je oštećena odbila je podnijeti policijsku prijavu. Ako oštećena strana želi policijski izveštaj kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražni izveštaj", piše u saopštenju Policijske uprave Los Angelesa.

Katolici širom svijeta danas obilježavaju Veliki petak

Katolici širom svijeta danas obilježavaju Veliki petak

Podsjetimo, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli Oskara, Rock se našalio na račun obrijane glave Pinkett Smith uporedivši je s izgledom Demi Moore u filmu "G.I. Jane". Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinkett Smith, koji ima alopeciju, kako glumi u filmu "G.I. Jane 2", što je navelo Smitha da se popne na pozornicu i udari Roka.

Budući da prenos u Americi ide sa zakašnjenjem od nekoliko sekundi, na ABC-u su uspjeli da ugase zvuk pa njihovi gledaoci nisu mogli čuti Smithove psovke, ali zato su ih čuli gledaoci u ostatku svijeta.

Naravno, odmah nakon incidenta koji je postao viralan krenuli su i komentari na Twitteru. Gledaocima je posebno zanimljiva bila rekacija Nicole Kidman, koja je sve gledala otvorenih usta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije