David i Victoria Beckham na Jadranu: Prisjetimo se kada je slavni par boravio u bh. susjedstvu

3
Radiosarajevo.ba
David i Victoria Beckham na Jadranu: Prisjetimo se kada je slavni par boravio u bh. susjedstvu
Foto: Instagram / David i Victoria Beckham

David i Victoria Beckham prošle godine u ovom periodu su boravili u Hrvatskoj. 

Poznati par je tada snimljen na otoku Lopud gdje su sa porodicom proveli ljetni odmor.

Penzionisani britanski nogometaš David Beckham bio je na odmoru u Hrvatskoj u augustu 2023. godine i to u društvu supruge Victorije i njihove djece, s kojima se iskrcao na otoku Lopudu.

Dodik: "BiH nije naša država već moranje. Ako nam dirnete imovinu, neće vam pomoći ni direktor CIA"

Dodik: "BiH nije naša država već moranje. Ako nam dirnete imovinu, neće vam pomoći ni direktor CIA"

Slavna porodica snimljena je pri dolasku, a čini se kako ih je hrvatski otok toliko oduševio godinu prije da su se poželjeli vratiti.

Beckhamovi su tada bili smješteni u jednom luksuznom kompleksu, ispred kojeg su se nalazili i pripadnici njihova osiguranja, a posjetili su i jedan restoran na Šipanu te su tražili da ih se ne fotografira.

Luksuzni kompleks u kojem su boravili smješten je u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma luskuznog kompleksa po danu iznosi deset hiljada eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1.400 eura (2.734 KM).

Također, u ovom periodu prije tri godine, tačnije 25. augusta 2021. godine, i Michael Jordan je stigao na Hvar s 95-metarskom jahtom...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije