Ne znaju gdje će s novcem, a član obitelji živi u siromaštvu: Godinama već nisu u kontaktu

0
Radiosarajevo.ba
Ne znaju gdje će s novcem, a član obitelji živi u siromaštvu: Godinama već nisu u kontaktu
Foto: EPA-EFE / David i Victoria Beckham

Freddie Every, nećak slavnog nogometaša Davida Beckhama, je iznio svoje iskustvo odrastanja i trenutnom životu. 

U julu 2018. Mirror je objavio intervju s Freddiejem Everyjem, tada 17-godišnjim nećakom slavnog nogometaša Davida Beckhama (49), koji je bio shrvan jer se udaljio od svog amidže, ali i rođaka.

Nije mogao vjerovati kako se sve promijenilo i u kakvom siromaštvu živi pa se često prisjećao odrastanja igrajući se sa svojim rođacima u kući Beckhamovih. 

Nije do Crne Gore, i u Albaniji je nestalo struje: Evo gdje je kvar počeo

Nije do Crne Gore, i u Albaniji je nestalo struje: Evo gdje je kvar počeo

Freddie je bio emocionalno potresen zbog udaljenosti od svojih rođaka, uključujući i poznatog ujaka, te se prisjećao sretnih trenutaka provedenih s njima dok je odrastao u kući Beckhamovih.

Međutim, nakon razvoda svojih roditelja, život mu se promijenio, te je s bratom Georgeom živio s ocem Colinom, dok je majka Lynne preuzela skrb o mlađem bratu Johnu.

Freddie Every
Foto: Printscreen: Freddie Every

Freddie je istaknuo da je živio u teškim financijskim uvjetima, borio se za zaradu radeći razne poslove te je pokušavao ponovo uspostaviti kontakt s obitelji Beckham. Izrazio je svoje želje za jednostavnim druženjem s njima te naglasio kako mu nedostaje dijeljenje zajedničkih interesa poput nogometa i mode.

Unatoč udaljenosti i razlikama u životnim uvjetima, Freddie nije zamjerio svojoj poznatoj obitelji na njihovom uspjehu te je izrazio ponos prema svom amidži Davidu Beckamu.

Odnos između Freddieja i Beckhamovih privukao je pažnju medija zbog kontrasta između njihovih životnih stilova, dok Freddie nastoji graditi svoj put u svijetu koji je za njega bio izazovan, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije