Princ Harry donio odluku koja se neće svidjeti Meghan: Tvrde da mu nedostaju prijatelji

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry donio odluku koja se neće svidjeti Meghan: Tvrde da mu nedostaju prijatelji
Foto: EPA / Princ Harry na krunisanju kralja Charlesa III

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle već nekoliko godina žive u Sjedinjenim Američkim Državama zajedno sa svojom djecom, nakon što se 2020. vojvoda od Sussexa odrekao svojih kraljevskih dužnosti.

Nedavno su u javnost procurili dokumenti u kojima je sin kralja Charlesa ažurirao svoje prebivalište, budući da je u martu prošle godine kralj deložirao njega i Markle s zemljišta u Velikoj Britaniji na kojem su dotad bili prijavljeni. Međutim, sad su se pojavile informacije kako se odbjegli Harry vraća u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Unuk kraljice Elizabete trenutno je u potrazi za trajnim domom u Engleskoj kako bi se tamo mogao družiti s prijateljima koji nisu u dobrim odnosima s njegovom suprugom Meghan, tvrdi stručnjak za kraljevsku porodicu Tom Quinn.

Američka fudbalerka bosanskih korijena želi igrati za reprezentaciju BiH

Američka fudbalerka bosanskih korijena želi igrati za reprezentaciju BiH

On je za britanske medije otkrio da princu, koji s Markle i njihovo dvoje djece, sinom Archiejem i kćerkicom Lilibet boravi u Montecitu u Kaliforniji, polako počinju nedostajati neke stvari iz starog života. 

"Prije ili kasnije, period medenog mjeseca u kojem se sve u Sjedinjenim Državama doživljava novim i uzbudljivim doći će kraju, a Harry prošlost promatra kroz ružičaste naočale" otkrio je Quinn. Nadalje, stručnjak za kraljevsku porodicu govori kako Harryju najviše vojska i prijatelji s koledža, koji ga navodno od preseljenja u Ameriku još nisu posjetili jer im ne odgovara njegov odabir supruge, pa navodno princ sada traži 'mušku gajbu' u Londonu gdje će se moći družiti.

"Harry je odlučan pronaći svoj stalni dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je djelomično razlog zašto nastavlja s pravnim radnjama kako bi natjerao britanske porezne obveznike da plate za njegovu sigurnost" izjavio je za britanske medije Tom Quinn, a preostaje vidjeti kako će na ovu informaciju reagirati Harryjeva supruga, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, koja se još ne namjerava vraćati u Englesku

Otkrivena velika laž princa Harryja i Meghan Markle: Tri godine su lagali svima, sada stigla istina?

Otkrivena velika laž princa Harryja i Meghan Markle: Tri godine su lagali svima, sada stigla istina?

Podsjetimo, kada je kralj Charles objavio informaciju da mu je dijagnosticiran rak, njegov sin Harry odmah je doputovao iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi posjetio oca. Njihov susret bio je kratak i mnogima je ulio nadu da će ova situacija izgladiti narušeni odnos između Harryja i ostalih članova porodice.

Sve je ostalo samo na nadi jer, po svemu sudeći, napretka nema, što potvrđuje i činjenica kako princ Harry i njegova supruga Meghan ni ove godine nisu dobili pozivnicu za Trooping the Colour.

Kako pišu mediji u Americi i Velikoj Britaniji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa neće biti prisutni na službenoj rođendanskoj proslavi kralja Charlesa koja se održava svake godine u junu. Ni prošle godine nisu bili pozvani.

Otkako su odlučili odstupiti s kraljevskih dužnosti i s djecom su odselili u Kaliforniju, kraljevska porodica ih ne poziva na ovakav tip događaja. Par je na Trooping the Colour bio prisutan dva puta i to 2018. godine kada su se vjenčali, a godinu dana nakon toga također su se s cijelom porodicom pojavili na balkonu palače, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije