Victorija i David Beckham proslavili srebrenu godišnjicu braka

0
Radiosarajevo.ba
Victorija i David Beckham proslavili srebrenu godišnjicu braka
>Foto: Instagram / Zaljubljeni kao i prvog dana

To je bilo vjenčanje za pamćenje. Iz 15. stoljeća irski dvorac izvan Dublina bio je ukrašen u temi Robina Hooda. Zelena višeslojna svadbena torta natrpana fondant lišćem i jabukama - dizajnirana od britanskog umjetnika Damiena Hirsta - svečano rezana sabljom. Dva barokna prijestolja za mladence. Ali možda najupečatljiviji detalj od svih: Novovjenčani odjeveni u podudarajuće ljubičaste odjeće Antonio Berardi za njihov prijem.

To je, naravno, bio sveti brak Victorije i Davida Beckhama. Britanski moćni par se vjenčao se davne 1999., zauvijek spajajući svijet mode i nogometa. Dok njihov brak traje i nakon 25 godina, par je počeo žaliti zbog nekih sitnih detalja njihovog velikog dana. Posebno zbog njihovih odijela boje patlidžana, piše CNN.

"Čak sam imao cilindar u ljubičastoj boji", rekao je David 2017. godine u intervjuu za BBC Radio 4.

Policija sa novim informacijama: Poznat identitet ranjene osobe u Sarajevu

Policija sa novim informacijama: Poznat identitet ranjene osobe u Sarajevu

"Što sam uopće mislio? Izgledao sam kao likovi iz 'Glup i gluplji'." Victoria se složila.

"Tada se činilo kao zaista dobra ideja, znate?" rekla je Jimmy Fallonu 2021. godine.

"Mislim da je to bila naivnost tada. Nismo znali puno o modi. Jednostavno smo se zabavljali s tim, što, iskreno, možda i treba biti."

No, vrijeme liječi sve rane, kako su pokazali danas kad su par izvadili svoje originalne izglede za prijem u slavlju svoje srebrne godišnjice braka. Na fotografijama podijeljenim na Instagramu, Victoria i David su pozirali u svojim ljubičastim svečanim odorama ispred svojih prijestolja s vjenčanja.

"Da, još uvijek ih imamo!" napisali su. "Ne mogu vjerovati da je prošlo 25 godina i da nam još uvijek pristaju!" Obožavatelji su se oduševili ovim modnim povratkom. "Kad ljudi kažu ikonično, na ovo bi trebali misliti", napisao je jedan.

Počinje suđenje Alecu Baldwinu: Evo kolika kazna zatvora prijeti hollywoodskom glumcu

Počinje suđenje Alecu Baldwinu: Evo kolika kazna zatvora prijeti hollywoodskom glumcu

"Nositi ljubičasto na dan vjenčanja. Samo Beckhamovi su to mogli izvesti", dodao je drugi. Postoji još jedna sličnost. Unatoč prošlo 25. godina, par i dalje gleda jedno drugo s ljubavlju, izgledajući izrazito sretni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije