Novo poglavlje za Victoriju i Davida Beckhama: "Sad možemo šta hoćemo"

0
Radiosarajevo.ba
Novo poglavlje za Victoriju i Davida Beckhama: "Sad možemo šta hoćemo"
Foto: Instagram / Victoria i David Beckham

Victoria i David Beckham su tokom 25 godina zajedničkog života dobili četvero djece, a nije im uvijek bilo lako da pronađu balans između porodice i posla.

Kako je Victoria sada ispričala, sretni su i ponosni što imaju dobru djecu, ali priznala je da u nekim trenucima nije sve išlo kao po loju.

"Naći balans je veoma teško. Mučila sam se mnogo s tim dok su djeca bila mlađa. Nikada nismo imali mnogo pomoći, bile su tu dadilje i naši roditelji, koji su bili divni. Ali opet, imali smo utisak kao da mnogo toga treba izbalansirati", rekla je Victoriaa.

Otoka u novom ruhu: Pogledajte kako izgleda renovirani stadion Olimpika

Otoka u novom ruhu: Pogledajte kako izgleda renovirani stadion Olimpika

Modna kreatorka je potom dodala da fudbaler i ona nisu imali socijalni život dok su djeca bila mlađa.

"Biti supruga, majka i ispunjavati svoje snove i ono što volim da radim, za mene je to bilo dovoljno. A onda su djeca odrastala i svako je u svoje vrijeme napuštao gnijezdo i pratio svoje snove. Sada smo David i ja u novoj fazi. Čak i Harper, koja ima 13 godina, ima svoju grupu prijatelja, voli da se bavi svojim snovima. Svi smo mi veoma bliski, ali ipak se osjeća da je novo poglavlje života za nas dvoje počelo", priznala je Victoria glumici Nicole Kidman u intervjuu za australijski Vogue.

Priznaje da je u svog supruga zaljubljena kao prvog dana.

"Mnogo se smijemo i podržavamo jedno drugo u svemu. Rekla sam njemu i djeci – volim vašeg oca isto kao prije 25 godina, još i više i uvijek ću željeti da bude najbolja verzija sebe, kao što on isto želi za mene", kazala je kreatorka i dodala:

"Jako je važno da djeca to vide. Sretna sam što nisam morala da ostavim karijeru po strani, što i dalje volim i uživam u onome što radim. David i ja sad možemo da otputujemo gdje hoćemo, da uživamo sami u svemu, a mislim da je to rijetko u današnje vrijeme. Sad možemo da stvaramo nove prijatelje, da ne odbijamo ono što želimo, a nismo ranije mogli jer je uvijek neko bio bolestan, nešto je moralo da se uradi. Sad smo par koji mora da napravi novi korak u svijetu".

Podsjetimo, David i Victoria su proslavili 25 godina braka ovog jula, a kao kruna njihove ljubavi rodili su se sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz, te kćerka Harper.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije