Danijela Dvornik podijelila šta prvo učini nakon izlaska iz kreveta: ''Nisam mogla odoliti"

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Dvornik podijelila šta prvo učini nakon izlaska iz kreveta: ''Nisam mogla odoliti"
Foto: Instagram / Danijela Dvornik

Danijela Dvornik san mnogih ljudi pretvorila je u stvarnost, a sada je pokazala kako ravno iz kreveta ide u more i to u ranim jutarnjim satima.

Danijela Dvornik već duže vrijeme uživa u onome što je dugo željela, a to je život na moru.

Otkako se odselila na Brač, svoje pratitelje često časti novim fotografijama s mora, a sada je napravila nešto i što bi mnogi voljeli.

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Ambasador BiH se oglasio povodom odluke Švedske da bude kosponzor nacrta rezolucije o genocidu

Dvornik je ranom zorom iz kuće otišla ravno na plažu i uskočila u more, a spokoj i tišinu dočarala je videozapisom koji je objavila.

''Rano jutros iz kreveta u more… Nisam mogla odolit. More je toplo i najljepše na svijetu u ovo doba. I još mi je ispred kuće'', napisala je.

''Živiš u raju'', ''Divota kad ti je more k'o vlastiti bazen…'', ''Bogom dano!'', ''Divno'', pisali su joj vjerni pratitelji.

Danijela inače zadnjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj komadić raja i ne skriva koliko uživa u životu na otoku. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalila plodovima u svojem polju, a tada joj se u komentarima javio i uskoro bivši suprug njezine kćeri Elle, Charles Pearce.

"Mijenjat ću smokvu i orah za tvoje jabuke i kruške", napisao joj je Charles, a ona mu je odgovorila uz emotikon koji plače od smijeha: "Neee, smokve i orasi su dobri... I već imam bademe i orahe".

 I dok se o ljubavnom životu Danijeline kćeri Elle ne prestaje pisati, ona svoj uspješno skriva i nije poznato postoji li neko poseban s kim je pronašla sreću nakon prerane smrti neprežaljenog Dine Dvornika, piše ShowBuzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije