Danijela Dvornik pozirala u spavaćici i pokazala zavidnu liniju

3
Radiosarajevo.ba
Danijela Dvornik pozirala u spavaćici i pokazala zavidnu liniju
Foto: Instagram / Danijela Dbornik

Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u spavaćici dok ispija prvu jutarnju kafu.

"Malo bure noćas i odmah se bolje spavalo. Prva jutarnja kafica u totalnoj tišini, mirisima i bojama učini da i najveće brige ustuknu. Nekoliko čarobnih trenutaka uz kavu iscjele dušu i tijelo i pripreme za novi početak još jednog dana u životu. Bogatstvo je to, nemjerljivo bilo kakvim novcem", napisala je Danijela.

Podsjetimo, Danijela je nedavno boravila na Maldivima gdje je uživala u sedmodnevnom odmoru. Tokom boravka tamo, Danijela je podijelila nekoliko fotografija na kojima možemo vidjeti njezinu istesanu liniju zbog koje bi joj pozavidjele brojne žene njenih godina, ali i mlađe. Svojevremeno je Danijela za Story otkrila kako je smršala.

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

"Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono ‘baš me briga’ i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički.

To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko, vrlo intenzivno. Pazim što i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete 3 mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati', rekla je pa nam otkrila svoj jelovnik.

Danijela Dvornik mora na operaciju: "Boli, užasno boli"

Danijela Dvornik mora na operaciju: "Boli, užasno boli"

'Ugljikohidrate jedem ujutro (jogurt, kefir, zobene pahuljice, chia sjemenke s bobičastim voćem,  orašasti plodovi), proteini su iz povrća i grahorica, ribe i piletine, posnog sira i jaja, dosta salata, povratnih juha. Tjestenina i riža su integralni, kruh je proteinski koji sama pečem. Volim ponekad pojesti meso, ali jedem ga sve manje i manje. Teško mi pada na želudac", zaključila je Danijela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije