Danijela Dvornik nasmijala sve videom: Kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa

Radiosarajevo.ba
Danijela Dvornik nasmijala sve videom: Kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa
Instagram / Danijela Dvornik

Danijela Dvornik ovih dana boravi u društvu kćeri Elle i njenog supruga Charlesa te im pripomaže u čuvanju njihove dvije kćeri. Budući da je Ella jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, u zgodne i nezgode njene starije kćeri Balie dobro su upućeni vjerni pratioci. No ovoga puta je segment iz svakodnevice sa ovom razigranom trogodišnjakinjom odlučila podijeliti baka Danijela.

Na Instagramu je postavila kratki video u čijem opisu stoji "kada Balie poludi. Svađalica". Naime, djevojčica je odbijala poći u krevet, a njena reakcija nasmijala je ukućane. Danijelinim pratiocima, a vjerujemo i mnogima među čitateljicama, ova je situacija bila dobro poznata iz vlastitih domova. Komičnosti čitavog prizora pridonijela je i činjenica da malena u iznašanju svojih stavova kombinira hrvatski i engleski jezik. Njezina majka Ella ispod videa je prokomentirala kako Balie sigurno nije lako s njima, dok je Danijela dodala kako joj se sviđa što joj unuka već sada pokazuje stav.

Ovaj video je oduševio Danijeline pratioce, a među komentatorima je bilo i onih koji su pohvalili glumačke vještine koje je Balie pokazala pa su tako utvrdili da je "glumački talent na pradidu" i "mali Boris u najavi".

Hoće li djevojčica jednog dana uistinu krenuti stopama svog pradjeda ostaje vidjeti, no zasigurno će i dalje oduševljavati pratioce svojim nestašlucima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije