Danijela Dvornik otišla u šoping za pamćenje: 'Nikad Monice Belucci od mene'

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Dvornik otišla u šoping za pamćenje: 'Nikad Monice Belucci od mene'
Foto: Društvene mreže / Danijela Dvornik

Posljednjih godina Danijela Dvornik je promijenila svoj život i posvetila se sebi, a da se odlično osjeća u svojoj koži na njoj se dobro vidi.

Danijela na Instagramu često dijeli trenutke iz privatnog života koje prati 109 hiljada ljudi, a nerijetko pokazuje prelijepi otok Brač na koji se preselila i gdje si je uredila dom u mediteranskom stilu. Nedavno je podijelila nekoliko fotografija na kojima je vidimo kako uživa u radu na polju.

"Neki se kupaju, a neki rade! Kad krenem, ne mogu stati jer uživam. Da mi je neko rekao prije 10 godina da ću biti predana radu u polju, možda bi mu i povjerovala", napisala je Danijela u opisu fotografije.

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Ipak, svako toliko otputuje do Splita gdje uživa u gradskoj vrevi, a to je napravila i danas. Počastila se kafom, ručkom, ali i shoppingom.

Iako je došla s namjerom da kupi elegantnu haljinu, Danijela je kupila sportske hlače.

"Počastila sam se. Došla sam s namjerom da kupim haljinu, ali iskreno, ništa mi ne nije sviđalo (nikad Monice Belucci od mene), našalila se Danijela, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije