Čolina prva ljubav je bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka tog doba

Radiosarajevo.ba
Čolina prva ljubav je bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka tog doba
/ Zdravko Čolić

Jedan od najpopularnijih pjevača regiona Zdravko Čolić već skoro dvadeset godina je u sretnom braku sa Aleksandrom, koju je javnost rijetko kad imala priliku vidjeti.

Supruga Zdravka Čolića rijetko se pojavljuje: Kako mu je Aleksandra ukrala srce

No prije braka sa Aleksandrom, Čola je bio najveći zavodnik na Balkanu. Pričalo se da su mu se žene doslovno bacale pod noge, provaljivale u hotelske sobe, na njega bacale grudnjake na nastupima itd. 

O svom burnom životu Čola je medijima rijetko govorio. Jednom je otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici i jednoj od tada najljepših sarajevskih djevojaka Jasni Orneli Berry gotovo da nikad nije pričao.

Čola otkrio kako je izgubio nevinost: Nisam ja džaba Bosanac!

Detalje njihovog odnosa kasnije je otkrila sama Berry, piše Glossy, ispričavši kako su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

"Uvijek će biti dio mog srca rezerviran za njega", rekla je Jasna u jednoj emisiji.

U periodu kada se zabavljala s Čolom bila je jedna od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika širom regije danas je zna kao zvijezdu filmova "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Angelina Jolie.

"Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu 'Noć mi te duguje', koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji", rekla je njegova bivša ljubav, koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije