Zvijezde / Supruga Zdravka Čolića rijetko se pojavljuje: Kako mu je Aleksandra ukrala srce

22. 11. 2018. u 10:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Popularni Sarajlija Zdravko Čolić slovio je uvijek za miljenika mnogih žena. No, njegovo srce već godinama pripada samo jednoj – supruzi Aleksandri, s kojom ima dvije kćeri.

Zdravko i Aleksandra vjenčali su se još 2001. godine, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pjevača vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti.

Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora postojati. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života”, rekao je tada Čolić, koji posljednjih godina živi na relaciji Sarajevo - Beograd.

Zdravko i Aleksandra su se vjenčali Prvog maja 2001.  - undefined

Foto: Privatni album: Zdravko i Aleksandra su se vjenčali Prvog maja 2001.

Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra, popularni pjevač je za jedan magazin izjavio:

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli zabavljati. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige”, dodao je popularni Čola.

Iste godine kada su se vjenčali dobili su prvu kćer – 1. oktobra 2001. godine rođena je Unaa. Pet godina kasnije, 10. augusta 2006. Aleksandra je na svijet donijela i kćerku Laru.

Čolić sa suprugom na jednom pogrebu u Beogradu - undefined

Foto: alo.rs: Čolić sa suprugom na jednom pogrebu u Beogradu


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA