Čola otkrio kako je izgubio nevinost: Nisam ja džaba Bosanac!

Radiosarajevo.ba
Čola otkrio kako je izgubio nevinost: Nisam ja džaba Bosanac!
/ Lomio je ženska srca: Čola
Iako legendardnog Zdravka Čolića mediji zaista vole, on je svoj privatni život uspio sačuvati od očiju javnosti.

Tek nedavno je progovorio o svojim seksualnim iskustvima iz mladosti, piše Express Magazin, gdje je Čola otkrio da je prvo seksualno iskustvo imao na livadi s Hercegovkom.

"Prvi seks sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džaba Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u zraku. Kraj Mostara postoji mjesto Potoci, gdje su me više puta "napale" starije djevojke", ispričao je.

"Jedna od njih, s velikim 'sikama' i malom guzom, dosta mi se svidjela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, je li što sam otišao dva dana ranije, pa me nije uspjela obraditi kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam pričekati čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rock", završio je svoju intimnu priču Čola

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije