Čola o roditeljstvu: Vole me i slušaju. Uvijek je i tu neka lova, tata je darežljiviji

3
Radiosarajevo.ba
Čola o roditeljstvu: Vole me i slušaju. Uvijek je i tu neka lova, tata je darežljiviji
Foto: Instagram / Čola o kćerkama Uni i Lari

Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom ima dvije kćeri, Unu i Laru, za koje se oboje uvijek trude biti najveća podrška. Međutim, nije uvijek tako. 

A na pitanje novinarke Nove BH šta su to supruga najviše zamjera, on je odgovorio:

"Mene žena uvijek kritikuje da nisam dovoljno prisutan, što ja stvarno i prihvatam kao kritiku. Ali, opet brinem, kao i svi očevi. Svako ima neki svoj posao, pa nekad drugačije možeš ispratiti neke stvari kada djeca odrastaju, nekad se iznenadiš kako se sve to preko noći dešava".

Naveo je i kako manjak vremena uvijek nadoknadi na poseban način.

"Vole me i slušaju. Mamu moraju, a mene na neki način, malo podozrivim, uvijek je tu i neka lova da se doda, tata je tu darežljiviji", našalio se poznati Čola.

Govorio je i o kćerci Uni koja je često u medijima.

"Ne možeš tu ništa, ali kad su djeca u pitanju, možda reaguješ malo. Oni nisu krivi jer im se tata bavi javnim poslom, pa su kćerke Zdravka Čolića dok ne odrastu", poručio je poznati pjevač.

Čola o supruzi, porodici, kćerkama i karijeri

Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom ima dvije kćeri, Unu i Laru, za koje se oboje uvijek trude biti najveća podrška. Međutim, nije uvijek tako. Pjevač nam je otkrio što mu to supruga najviše zamjera kao roditelju, a i prisjetio se i najdražih trenutaka u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Posted by NOVA BH on Friday, July 22, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije