Čola o roditeljstvu: Vole me i slušaju. Uvijek je i tu neka lova, tata je darežljiviji

3
Radiosarajevo.ba
Čola o roditeljstvu: Vole me i slušaju. Uvijek je i tu neka lova, tata je darežljiviji
Foto: Instagram / Čola o kćerkama Uni i Lari

Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom ima dvije kćeri, Unu i Laru, za koje se oboje uvijek trude biti najveća podrška. Međutim, nije uvijek tako. 

A na pitanje novinarke Nove BH šta su to supruga najviše zamjera, on je odgovorio:

"Mene žena uvijek kritikuje da nisam dovoljno prisutan, što ja stvarno i prihvatam kao kritiku. Ali, opet brinem, kao i svi očevi. Svako ima neki svoj posao, pa nekad drugačije možeš ispratiti neke stvari kada djeca odrastaju, nekad se iznenadiš kako se sve to preko noći dešava".

"Grbavica, dio srca, dio duše": Prepoznajete li djevojčicu sa fotografije?

"Grbavica, dio srca, dio duše": Prepoznajete li djevojčicu sa fotografije?

Naveo je i kako manjak vremena uvijek nadoknadi na poseban način.

"Vole me i slušaju. Mamu moraju, a mene na neki način, malo podozrivim, uvijek je tu i neka lova da se doda, tata je tu darežljiviji", našalio se poznati Čola.

Govorio je i o kćerci Uni koja je često u medijima.

"Ne možeš tu ništa, ali kad su djeca u pitanju, možda reaguješ malo. Oni nisu krivi jer im se tata bavi javnim poslom, pa su kćerke Zdravka Čolića dok ne odrastu", poručio je poznati pjevač.

Čola o supruzi, porodici, kćerkama i karijeri

Zdravko Čolić sa suprugom Aleksandrom ima dvije kćeri, Unu i Laru, za koje se oboje uvijek trude biti najveća podrška. Međutim, nije uvijek tako. Pjevač nam je otkrio što mu to supruga najviše zamjera kao roditelju, a i prisjetio se i najdražih trenutaka u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Posted by NOVA BH on Friday, July 22, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije