Zdravko Čolić se oglasio nakon natpisa da mu je kćerka ukrala 20.000 eura

0
Radiosarajevo.ba
Zdravko Čolić se oglasio nakon natpisa da mu je kćerka ukrala 20.000 eura
Foto: Instagram / Porodica odbacuje sve optužbe

Pjevač Zdravko Čolić (71) oglasio se na natpise srbijanskih medija da je njegova kći Una (19) ukrala 20.000 eura iz njegovog sefa kako bi dečku kupila automobil.

Putem svog PR tima najavio je tužbu.

"Na ovaj način porodici je nanesena nemjerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vijesti i apelirali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne osobe, kao što je u ovom slučaju kći Zdravka Čolića.

Doktorica Kurtović: Ako imate ove simptome nakon ujeda krpelja, obratite se ljekaru

Doktorica Kurtović: Ako imate ove simptome nakon ujeda krpelja, obratite se ljekaru

Ovim putem ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutno laž, navodi se u saopćenju koje je tim Zdravka Čolića.

Kćerka Zdravka Čolića objavila fotografije iz Dubaija

Kćerka Zdravka Čolića objavila fotografije iz Dubaija

"Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima, ipak kada je obitelj u pitanju mora se poštivati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su nanijeli nemjerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja u regiji", zaključili su u saopćenju.

Prethodno se i njegova kći Una oglasila o optužbama u medijima te ih prozvala da lažu.

"E sad je stvarno dosta. Ovakve laži se više neće tolerirati. Kako vas nije sramota da ovako ugrožavate mene i moju porodicu. Trebali biste se sramiti, za ovo slijedi tužba", napisala je Una Čolić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije