Čitači s usana otkrili o čemu su razgovarala braća Harry i William na sahrani

0
Radiosarajevo.ba
Čitači s usana otkrili o čemu su razgovarala braća Harry i William na sahrani
Foto: Screenshoot / Braća se srela prvi put nakon godinu dana

Princ William i princ Harry snimljeni su kako razgovaraju poslije misne ceremonije održane u čast pokojnom djedu princu Philipu. Naime, to je prvi razgovor braće pred očima javnosti od kada se Harry povukao iz kraljevskih dužnosti.

Nažalost, povod njihovog prvog susreta bio je tužan događaj. Smrt njihovog djeda princa Philipa i supruga kraljice Elizabete II. natjerala je braću da se ponovo sastanu oči u oči.

Naime, kada su izašli iz kapelice St. George, princ William, supruga Kate Middleton i princ Harry krenuli su zajedno prema dvorcu no, Kate se u jednom trenutku odvojila od njih i tako ih pustila da razgovaraju nasamo, piše The Sun.

Čitači s usana, koji su pregledali video razgovora između braće, tvrde da je Harry rekao Williamu da je sahrana bila onakva kakvu je želio, a on mu je odgovorio: „Da, bilo je sjajno, zar ne?“

Osim toga, britanski mediji prenose kako čitači tvrde i da je William kasnije rekao Harryju da je cijela ceremonija bila prelijepa, a naročito pjesme koje je sam izabrao princ Philip.

Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je kako su braća našla utjehu jedan u drugom nakon emotivne mise i kako su izgledali opušteno u trenutku jedinstva dok su razgovarali nakon sahrane.

„Vidjeli smo Harryja kako baca pogled prema Williamu prvi put kada su izašli iz kapelice i oprostili se s domaćinima, ali kada su William i Kate krenuli, Harry ih je sustigao i hodao s njima. Poslije nekoliko trenutaka Kate se povukla i ostavila njih dvojicu da razgovaraju sami u naizgled opuštenoj atmosferi“, kazala je James.

Podsjetimo, princ Harry je prije godinu dana otišao iz Velike Britanije sa suprugom Meghan Markle, a odnos između njega i Williama poprilično je zahladio nakon odluke da on i Meghan napuste kraljevske dužnosti. Njihovom već dovoljno lošem odnosu odmogao je i šokantni intervju koji je kraljevski par dao slavnoj Oprah Winfrey.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije