Charlie Sheen optužen da je zlostavljao Coreya Haima

Radiosarajevo.ba
Charlie Sheen optužen da je zlostavljao Coreya Haima
Charlie Sheen optužen je za zlostavljanje Coreyja Haima na setu filma "Lucas", piše National Enquirer.

Haim, koji je preminuo 2010. od posljedica predoziranja, tad je imao samo 13 godina, dok je Charlie Sheen bio devetnaestogodišnjak.

Mladić je prije svoje smrti progovorio o zlostavljanju, ali nikad nije otkrio ime svog zlostavljača. Bivši glumac Dominick Brascia tvrdi da mu je priznao da se radi o Charlieju Sheenu. No, Brascia je također bio optužen za zlostavljanje mladog glumca, te njegove riječi kod mnogih izazivaju sumnju.

"Haim mi je rekao da se seksao sa Sheenom tokom snimanja 'Lucasa'. Ispričao je da su pušili travu i imali analni seks. Rekao mi je i da je nakon toga Sheen postao vrlo hladan prema njemu te da ga je odbijao. Kad je Corey ponovo htio biti s njim, Charlie nije bio zainteresiran", kaže Brascia.

Na incident se referirao i Haimov najbolji prijatelj Corey Feldman u svojoj knjizi "Coreyography: A Memoir".

"Tokom snimanja Lucasa stariji muškarac je Haima uvjerio da je sasvim normalno da muškarci i dječaci u filmskoj industriji stupaju u seksualne odnose i da je to nešto što svi rade. Tokom pauze za ručak odveo ga je u prostor između dvije prikolice i tamo ga sodomizirao", napisao je on.

Tom prilikom nije imenovao glumca, ali je kasnije izjavio da "nije fan Charlieja Sheena, osobito zbog načina na koji se odnosio prema nekim ljudima".

Feldman je ispričao da se "Haim cijeli život pokušavao oporaviti od tog iskustva".

"Corey je bio toliko zbunjen nakon seksa da je poput mnogih drugih žrtava vjerovao da je zaljubljen u svog zlostavljača", rekao je neimenovani izvor.

Brascia tvrdi da mu je Haim također rekao da je u svojim dvadesetima ponovo spavao sa Sheenom.

"Rekao mi je da mu se nije svidjelo i da ga je napokon prebolio. Nazvao je Sheena luzerom", otkrio je on.

Sheenovi advokati su izjavili za National Enquirer kako se glumac nikada nije seksao sa Haimom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije