Brat Meghan Markle ulazi u Big Brother, razlog je urnebesan

0
Radiosarajevo.ba
Brat Meghan Markle ulazi u Big Brother, razlog je urnebesan
Print Screen / Meghan Markle i Thomas Markle Jr.

Thomas Markle Jr., brat Meghan Markle, vojvotkinje od Sussexa, tvrdi kako ulazi u australsku verziju celebrity Big Brothera jer se želi ponovno povezati sa svojom otuđenom sestrom.

Doduše, sebičnom sestrom. Dio je to bombastične najave realityja koji se počinje prikazivati na TV kanalu Seven ovog ponedjeljka.

Umjesto standardnog prijenosa događanja iz kuće Velikog brata uživo, emisije će biti unaprijed snimljene i uređene, a natjecatelji nisu smješteni u nekoj vili i odsječeni od svijeta, nego borave u luksuznom hotelu.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Markle je većini gledatelja najveći mamac za gledanje Big Brothera, piše Jutarnji.hr.

"Nadam se da bi mi Meghan poželjela sreću i rekla Harryju: Idemo vidjeti tvog šogora i opet biti porodica. No, ona neće podići ni slušalicu da nazove oca, vrlo je sebična", kazao je Markle koji se takmiče za ASHTA, humanitarnu organizaciju koja pomaže beskućnicima.

Producenti obećavaju da će prikazati svaki važan trenutak u hotelu i da će "sve istine biti otkrivene".

Osim Thomasa Marklea Jr.-a, skandalozne i nezaboravne televizijske trenutke gledateljima će priuštiti i Caitlyn Jenner, nekad Bruce Jenner, bivši suprug Kris Jenner, otac Kyle i Kendall. Caitlyn trenutno baš nije u najboljim odnosima s klanom reality plemstva Kardashian, pa bi se i tu moglo čuti svašta. Tu je, također i Omarosa Manigault Newman, koja je bila suradnica bivšeg američlkog predsjednika Donalda Trumpa i sudionica njegova showa Pripravnik.

"Ona je izdajica, zabit će ti nož u leđa", izjavila je u najavi Caitlyn Jenner za Omarosu i dodatno uzburkala duhove,"Znam sve tajne, znam zašto je izbačena iz Bijele kuće".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije