Zašto Meghan Markle nervira kraljevsku porodicu: Otkriveni novi detalji

1
Radiosarajevo.ba
Zašto Meghan Markle nervira kraljevsku porodicu: Otkriveni novi detalji
Foto: EPA-EFE / Keith Midleton i Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, navodno ni u samome početku veze s princom Harryjem nije bila šarmantna kako se činila, već je nervirala brojne članove kraljevske porodice.

Kraljevska biografkinja Penny Junor u novom je dokumentarcu koji se prikazuje na britanskoj televiziji ITV ispričala što je čula od izvora bliskih kraljevskoj porodici.

Čula sam od samih početaka da Meghan uzrujava ljude u palači", naglasila je. Dodala je kako je Meghanin pristup porodici bio potpuno kriv te im je pristupala kao da se radi o glumcima Hollywooda. Tek kasnije je govorila kako članovi kraljevske porodice nisu zvijezde u tom smislu već naporno rade kao članovi javne institucije.

Kreljavski biograf Robert Lacey je s druge strane nedavno rekao kako je princ William smatrao od samoga starta da Meghan ima nešto drugačiji plan od onoga što se činilo. Nije tajna da William nema dobro mišljenje o supruzi svog brata, a nekoć bliska braća zbog cijele su se situacije i udaljili.

Kraljevska porodica - undefined

Foto: EPA-EFE: Kraljevska porodica

Meghan Markle i princ Harry su početkom prošle godine šokirali kraljevsku porodicu i čitav svijet kada su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti i otišli živjeti u SAD. Ništa drugačije nije bilo ni u martu ove godine kada su u intervjuu kojeg su dali poznatoj voditeljici Oprah Winfrey iznijeli brojne detalje svog života u palači.

Ipak, braća su prije nekoliko dana sve razmirice stavili po strani te su odali počast svojoj pokojnoj majci, princezi Diani. Braća su se pojavila u Sunken Gardenu kraj palače Kensington na otkrivanju statue posvećene Diani na njezin 60. rođendan. William i Harry prošetali skupa pričajući i čineći se dobro raspoloženi, a onda su maknuli prekrivač s kipa koji je prikazuje njihovu majku i koji je izradio Ian Rank-Broadley.

Markle nije bila u Velikoj Britaniji sa svojim suprugom, već je ostala u SAD-u s kćerkicom Lilibet Dianom i sinom Archiejem. Pozitivno mišljenje o njoj nemaju navodno ni Harryjevi prijatelji, a mnogi joj zamjeraju to što je stala između poznate braće koja su nekoć bila nerazdvojna. U britanskoj javnosti se često spominje i činjenica da bi sve bilo potpuno drugačije da je princeza Diana živa, piše Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije