Meghan Markle ima komplikacije u trudnoći, odgodila sve obaveze

0
Radiosarajevo.ba
Meghan Markle ima komplikacije u trudnoći, odgodila sve obaveze
FOTO: EPA / Komplikacije u trudnoći

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa otkazala je sve obaveze usljed problema u trudnoći sa drugim djetetom. Nakon što je prošlo ljeto izgubila bebu, odlučila je da rizik smanji na minimum.

Markle s princom Harryem već ima sina Archieja Harrisona, a par je najavio da očekuju još jedno dijete na Valentinovo 2021. godine.

Kasnije je otkriveno da je u pitanju djevojčica, međutim, par se trudi detalje o trudnoći držati u privatnosti zbog čega nije poznato kada bi njihova kćerka mogla stići na svijet.

Britanski mediji navode kako supruga princa Harryja sve teže podnosi ovu trudnoću, da noćima ne spava, ima brojne mučnine i glavobolje zbog čega je otkazala sve profesionalne obaveze.

Meghan i Harry su se u martu preselili u Kaliforniju, a nakon što su napustili kraljevske obaveze i dužnosti, iz Velike Britanije prvo su otišli su u Kanadu. Međutim, kada su mediji saznali njihovu tačnu adresu, a Harry više nije bio pod zaštitiom, odlučili su da se presele u Ameriku.

Izvor blizak paru tvrdi da se trude što više vremena provesti sa sinom Arčijem, prije nego što u njihov dom stigne kćerka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije