Oprah odbila molbu princa Harryja i Meghan Markle

0
Radiosarajevo.ba
Oprah odbila molbu princa Harryja i Meghan Markle
FOTO: EPA / Oprah Winfrey

Oprah Winfrey je objasnila da je dobra prijateljica s Meghan Markle i princem Harryjem te da su susjedi, a njihov dobar odnos traje od 2018. kada su je pozvali na svoje kraljevsko vjenčanje.

Oprah Winfrey progovorila je o vijesti o kojoj se šuška posljednjih dana, a to je da će biti kuma Lilibet Diani, kćeri Meghan Markle i princa Harryja.

Slavna voditeljica se osvrnula na glasine u intervjuu za Entertainment Tonight te istaknula da je dobra prijateljica sa supružnicima koji žive pokraj nje u Kaliforniji.

"Ne moram biti kuma. Ja sam automatski kuma. Susjeda sam, prijateljica i sve, mislim da im treba neko mlađi za kumu", ispričala je Oprah.

Winfrey je priznala i da joj se sviđa ime koje su supružnici nadjenuli svojoj kćeri kao i da ima u planu poslati im poseban poklon za Dan očeva.

Inače, voditeljica je bliska s poznatim parom otkad su je pozvali na svoje vjenčanje koje je bilo 19. maja 2018. Meghan i Harry su upravo Oprah dali ekskluzivni intervju prije nekoliko mjeseci i progovorili zašto su napustili kraljevsku porodicu i iznijeli teške optužbe.

Usto su otkrili da očekuju kćer. Harry je s voditeljicom producirao i emisiju "The Me You Can't See" u kojoj je progovorio o teškim trenucima nakon smrti njegove majke, princeze Diane.

"Bio sam spreman piti, bio sam spreman uzeti drogu, bio sam spreman raditi stvari zbog kojih sam manje osjećao", rekao je.

Dokumentarna serija "The Me You Can't See", se od 21. maja prikazuje na Apple TV-u, ugostila je nekoliko zvijezda koje pričaju o mentalnom zdravlju. U njoj svoje priče iznose Oprah, Lady Gaga, Glenn Close i košarkaš DeMara De Rozan, piše Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije