Sve laži intervjua kod Oprah: Meghan godinama uhodila kraljevsku porodicu?

4
Radiosarajevo.ba
Sve laži intervjua kod Oprah: Meghan godinama uhodila kraljevsku porodicu?
FOTO: EPA / Meghan i Harry govorili u intervjuu kod Oprah

Svi već znaju za veliki intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali slavnoj voditeljici Oprah Winfrey. Nakon bombastičnog intervjua u kojem su otvoreno iznijeli, odnosi u kraljevskoj porodici dodatno su se zakomplicirali. No, prema pisanjima svjetskih medija, čini se kako je ipak riječ o lažima koje su pric Harry i njegova supruga Meghan tada iznijeli.

Meghan je rekla kako prije nego što se udala za princa Harryja, nije ništa znala o kraljevskim protokolima, pravilima ponašanja, dužnostima i normama. Nije znala ni da se treba nakloniti kraljici niti kako uopće izvesti taj pokret, a pogotovo ne šta je sve uloga Harryjeve supruge, odnosno visokorangirane članice kraljevske porodice.

Rekla je tada i kako nikad nije googlala princa Harryja niti se ikako informisala o njegovoj porodici, no to baš i nije istina, piše Jutarnji.hr.
No, internet ne zaboravlja, a ni ne oprašta, pa je tako „isplivala“ fotografija koja bi mogla svjedočiti tome da Meghan na televiziji ipak nije bila tako iskrena.

Markle je, naime, u 2014. godini pozirala za Instagram, a u ruci je držala časopis čiju je naslovnicu krasila Kate Middleton, suprugu princa Williama, a danas njena zaova.

Iako je tvrdila da je odrasla ne znajući puno o kraljevskoj porodici, ova fotografija pokazuje da je ipak imala neki uvid u kraljevske dvore. Fotografija je snimljena dvije godine prije nego je Meghan upoznala Harryja.

Fotografija snimljena 2014. - undefined

Foto: Instagram: Fotografija snimljena 2014.

Twitter je nakon objave ove snimke iz arhive poludio. Neki su ju optužili da je godinama uhodila najpoznatiju britansku porodicu, dok se neki pitaju da li je možda Meghan bila zainteresirana za Williama, a ne Harryja.

Ima, naravno, i onih koji je brane, pa tvrde da činjenica da joj se u ruci našao magazin s Kate na naslovnici ne mora značiti apsolutno ništa.
No, ovo nije prvi put da su se Meghanine izjave o kompletnoj neupućenosti u život na Dvoru dovele u pitanje. U martu, nakon intervjua s Oprah, neko je iskopao i jednu objavu s Meghaninog bloga, u kojoj je pisala o tome kako jako puno djevojčica, pa i žena, sanja o tome da će jednog dana biti princeze.

„Čak i odrasle žene, čini se, i dalje pamte tu dječju fantaziju. Samo pogledajte pompu i okolnosti koje prate kraljevsko vjenčanje i beskrajni razgovor o princezi Kate”, napisala je Markle prije sedam godina u istoj godini kada je pozirala u ruci držeći časopis na kojem je Kate.

Ironija ovih znakova koji su povezivali Meghan s Kate nije prisutna samo zbog njenih izjava o tome da nije znala ništa o kraljevskoj porodici, nego i zato što se pričalo da dvije zaove nisu u najboljim odnosima, a Meghan je očito pratila šta Kate radi i prije nego što su se upoznale.

Podsjetimo, upitne su već bile i tvrdnje o ranijem intimnom vjenčanju Harryja i Meghan koje ipak nije bilo pravo legitimno vjenčanje, kako je kasnije otkriveno, već emotivna razmjena zavjeta.

A ni Meghanine tvrdnje kako je Dvor namjerno uskratio Arcieju titulu princa također nisu tačne, s obzirom da on po nasljednom protokolu još nikako nije mogao postati princ. Kada princ Charles, njegov djed, postane kralj, mali Archie automatski će postati princ.

Tvrdila je i kako su joj na Dvoru zaplijenili pasoš, a ipak je nekako uspjela letjeti čak 14 puta, mahom izvan države, između ostalog i u privatnom avionu Eltona Johna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije