Ko je Meghan Markle poslao buket cvijeća za koji se nije ni zahvalila

1
Radiosarajevo.ba
Ko je Meghan Markle poslao buket cvijeća za koji se nije ni zahvalila
Foto: Profimedia / Meghan Markle

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja, proslavila je nedavno 40. rođendan i prvi put otkako je rodila malenu Lilibet Dianu, pojavila se pred ekranima u video poruci, a tada su svu pažnju gledatelja privukle fotografije njihove kćerkice.

Rođendan je proslavila u krugu bliskih prijatelja za koje je organizirala poseban party, ali, sama proslava pala je u drugi plan nakon što su neki svjetski mediji objavili da je Meghan ponižena na rođendan jer odaziva na novu žensku radnu inicijativu 40 x 40 nije bio onakav kakav je očekivala.

Sada su se mediji dokopali novog detalja vezanog uz poklon kojeg joj je za rođendan poslao njen otac Thomas Markle s kojim, poznato je, Meghan nije u dobrim odnosima.

Među brojnim poklonima, naime, Meghan je od oca dobila buket cvijeća, piše Story.hr.

TMZ javlja kako je buket se sastojao od crvene ruže te dvije bijele koje su simbolizirale Meghaninu i Harryjevu djecu, malenog Archieja i Lili, ali, Meghan se na poklonu nije niti zahvalila.

S druge strane, članovi kraljevske porodice, koju su Sussexovi napustili prije godinu i po dana, čestitala joj je rođendan na društvenim mrežama, ali, nije poznato je li iko s dvora razgovarao sa slavljenicom i princom Harryjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije